2020. október 27. kedd Szabina

Milliókkal vágták meg Vastag Csabát: állítólagos barátai verték át


Kemény leckét kapott az élettől Vastag Csaba, aki korábban vakon megbízott a barátaiban és igazi gavallérként viselkedett, amikor kölcsönkértek tőle.Csakhogy az odaadott pénzt soha többé nem látta viszont!

Vastag Csaba ma már nagyon megválogatja, hogy kiket enged magához közel, és erre minden oka meg is van - írja a Ripost. A 38 éves énekessel a múltban számtalanszor előfordult, hogy túlságosan jóhiszemű volt a barátnak hitt emberekkel, ennek eredményeképp pedig ma már milliókkal tartoznak neki.

Való igaz, hogy korábban nagyon gavallér módon bántam ezzel a pénzkérdéssel és mindenkiben vakon megbíztam. Ha valaki kölcsönkért, vagy előállt egy üzleti tervvel, ami már csak arra várt, hogy én beletegyek egy bizonyos összeget, akkor azonnal rábólintottam a dologra. Gyerekkori barátaimnak, volt osztálytársaimnak is adtam kölcsön, persze azóta se adták meg. Milliókkal lógnak nekem

- mondta el az énekes, aki alaposan megtanulta a leckét: ma már senki sem tudná rávenni arra, hogy jóhiszeműen kinyissa a pénztárcáját. Azt is bevallotta, hogy már letett róla, hogy behajtsa a tartozásokat. 

"Ha elkezdem hívogatni az illetőt, akkor még engem teremt le, hogy miért üldözöm. Hiszen megmondta, hogy nem tudja visszaadni! Aztán van az a típus, aki legalább felveszi a telefont, és előadja ugyanazt a monológot havonta háromszor, hogy most megint miért nem. Persze hozzáteszi, hogy egyébként miért nyaggatom, hagyjam békén" - ecsetelte Csaba, aki a számtalan rossz élmény miatt úgy döntött, többé nem ad kölcsön.

Címlapkép: Getty Images

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Aldi

10.22-10.28
Országos

Lidl

10.22-10.28
Országos

Auchan

10.22-10.28
Országos

Tesco

10.22-10.28
Országos

  Ajánlatunk

Öngondoskodás 2020

Befektetés, vagyon, megtakarítás

Portfolio Private Health Forum 2020

A koronavírus és a magánegészségügy

Budapest Economic Forum 2020

A magyar gazdasági csúcstalálkozó