2020. december 1. kedd Elza

Mikor jöhet a kormány devizahiteles csomagja?


Nem született nagy meglepetés, de benne volt a levegőben egy szokatlan döntés lehetősége is - értékelte a Kúria devizahitelekkel kapcsolatban hozott döntését Timothy Ash, a Standard Bank elemzője. A JP Morgan elemzői szerint várhatóan tovább húzódik a devizahitelesek megmentése, mivel nem született döntés a szerződésmódosítások jogosságáról, de legfeljebb az áprilisi választások előtt lépni fog a kormány.


A mai nappal a Kúria nem alkotott olyan elégséges jogi bázist a kormányzat részére, amely alapján a devizahiteles csomag részleteit meghatározhatnák - vélik a JP Morgan elemzői. Mivel nem született döntés a devizaadósok számára előnytelen egyoldalú szerződésmódosításokról, a kormányzat valószínűleg továbbra sem áll elő devizahiteles csomagjával. Várhatóan megvárják ezzel az Európai Bíróságtól kért előzetes döntéshozatali eljárás eredményét, majd a Kúria ennek fényében hozott döntését. Ugyanakkor továbbra is úgy gondolják, hogy a csomaggal még az áprilisi választások előtt előáll a kormány.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk