2019. július 18. csütörtök Frigyes

Mellbevágó diszkrimináció: hitelből esélyed sincs lakást venni Budapesten?!


Ma már hiába van 50 százalékos önrészed, hiába tudod bizonyítani banki papírokkal, hogy hitelképes vagy, Budapest belvárosában még így is egyre reménytelenebb lakáshoz jutni.

Érdekes jelenséggel találkoztunk, melyről egyik olvasónk számolt be: ingatlant szeretne vásárolni, és az ingatlan.com-on talált is egy számára szimpatikus lakást a VI. kerületi Izabella utcában.

Mivel tudja, hogy manapság rekord sebeséggel cserélnek gazdát a lakások, azonnal fel is hívta a megadott számot, a hirdető képviselőjét, akivel az alábbi párbeszéd zajlott le:

-Jó napot! A meghirdetett ingatlant szeretnénk ma megtekinteni.

-Rendben van, úgyis ott leszek ma délután 4 és 5 között, két érdeklődőnek is mutatom.

-Sajnos mi 6 előtt nem érünk oda. Esetleg meg tudna várni minket?

-Pff. Igen. De akkor előtte pár gyors kérdést szeretnék feltenni. Hitelesek?

-Igen. Kiestünk?

-Igen.

-Rendben, köszönöm, viszont hallásra!

Ha ennek ellenére mégis a lakáshitel mellett döntenél, a Pénzcentrum lakáshitel kalkulátorával a magyar bankok lakossági hiteltermékeit hasonlíthatod össze, legyen szó lakásvásárlásról, építkezésről, felújításról, vagy épp szabad felhasználású jelzáloghitelről. Találd meg Te is a számodra legjobb konstrukciót!t

JÓL JÖNNE 800 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: kalkulátorunkban 800 ezres forintos hitelösszeget és 60 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 17 775 forintos törlesztőrészlettel a Raiffeisen nyújtja (THM 13,41%), de nem sokkal marad el ettől a K&H 18 198 forintos törlesztőt (THM 13,79%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a Cetelem, az OTP, valamint a CIB konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Hozzászólások száma: 1 - Hozzászólok a fórumhoz
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS