2020. november 29. vasárnap Taksony

Megtaláltuk a hirdetést: ezt a budai ingatlant árulja Biró Ica 100 millióért


Ahogy arról a Pénzcentrum korábban már beszámolt, elhagyná a várost és szabadulna az árverezések és kilakoltatások után egyetlen megmaradt lakásától Bíró Ica, a Metál Lady.

Az egykori fitneszguru a sorozatos kilakoltatások és árverezések után most utolsó megmaradt budapesti ingatlanát árulja, és a közösségi oldalon kéri barátai, rajongói segítségét az eladásban: 

Kedves barátaim ! A segítségeteket szeretném kérni ! Elszeretném adni az alábbi fotókon látható ingatlant! A 12- 2 -1 kerületek találkozási pontján a Széll Kálmán, vagyis a volt Moszkva tér közepén helyezkedik el a nemrég felújított épület.. A ház félemeletén,közvetlen a főbejárat fölött, jobbra és ballra lévő ablakok az ingatlan déli fekvésű ablakai. A épület szomszédja a volt nagy posta, ami ma az ország legnagyobb iroda és kulturális központjaként lessz hamarosan átadva. 118m2 az ingatlan nagysága ,irodának,orvosirendelőnek, szalon vagy egyéb üzleti szolgáltatásoknak kiválló, de mint kiadó szobák szolgáltatásnak is remek .A lakásnak, két főbejárata is van ,ezért nagycsaládosok figyelmébe is ajánlom. Kis átalakítással ,sok lehetőségre nyújt lehetőséget ez a központi helyen, Buda szívében lévő ingatlan. Aki tud segítsen megfelelő vevőt találni !

Az lakás hirdetését az ingatlan.com oldalon is megtaláltuk, ahol egy közvetítő segítségével árulja azt Bíró Ica. Itt már az árát is feltüntették: 96,17 millió forintot szeretne kapni a közepes állapotú lakásért, ami a magasföldszinten helyezkedik el. A közös költség 20 ezer forint, a belmagasság 4 méter így igény szerint galériázható is.

 

(Fotó: Ingatlan.com)

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Fontos változás a sárga csekkeknél: hamarosan véget érhet egy korszak Magyarországon?
Aki ragaszkodik a csekkes megoldáshoz, az is sokszor már telefonon fizeti be.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS