2017. július 24. hétfő Kinga, Kincső
Hírek » Hitel

Meglépte az Erste: olyan hitelt adnak, amit senki más

Újabb bank jelent meg fogyasztóbarát lakáshitel konstrukcióval, az Erste olyan terméket vezetett be, amelyhez legfeljebb csak hasonló érhető el más pénzintézeteknél. Eleve 100 ezer forintos jóváírást kapunk, ha őket választjuk, azonban emellett más előnyei is vannak az új terméknek.

Néhány héttel ezelőtt az FHB vezette be elsőként a fogyasztóbarát lakáshitelét, majd a takarékok is megjelentek ilyen termékkel. Most már az Erste is kínál olyan kölcsönt, amire ráüthetik a fogyasztóbarát pecsétet, utánajártunk, miért érdemes ezt a terméket választaniuk.

Ilyen hitel nincs máshol

Az Erste hitele néhány pontban eltér az eddigi fogyasztóbarát kölcsönöktől:

  • Csak itt lehet 3 éves kamatperiódusú fogyasztóbarát kölcsönt felvenni.
  • Csak itt engedik el az összes kezdeti díjat.
  • Csak itt van kezdeti, 100 ezer forintos visszatérítés.

A fenti három tulajdonság közül a visszatérítés lehet elsősorban vonzó, ezt akció keretein belül, év végéig kaphatják meg az ügyfelek. A kezdeti díjak elengedése sem rossz üzlet a hiteligénylőnek. A folyósítási jutalék 0,15 százalék, vagyis 7500 forintot úszhatunk meg egy 5 milliós hitelnél, amit most elengednek. Amin viszont ennél is többet spórolhatunk, az, hogy a tulajdoni lap lekérésének díját, a térképmásolat díját, a földhivatali ügyintézés költségeit és az értékbecslés díját nem kell kifizetnünk, továbbá a közjegyzői díjat is visszatérítik 50 ezer forintig.

A 3 éves kamatperiódusú hitel felvétele alapvetően két okból lehet jó. Egyrészt valamivel olcsóbb, mint az 5 évre fixált kölcsön, másrészt, ha megtakarítással előtörlesztenénk a hitelt, akkor ez a kamatperiódus jobban illeszkedhet a megtakarításunkhoz (pl: egy éve már megkezdett lakáskassza vagy TBSZ).

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk

Szomorú vallomás: na ezért nem jönnek haza a londoni magyarok
Nem a pénz az egyetlen, ami marasztalja Laurát és Tamást.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

Elképesztő térképen mutatják be a világ pénzeit: ilyen kavalkádot még tuti, hogy nem láttál

A világ legtöbb országának saját pénzneme van, amelyek elnevezéseit jellemzően valamilyen súly mértékegységből származik. Nem csoda tehát, hogy több országban is hasonló elnevezése van a helyi...
 

Tuti tippek, hogy mire használd a tojáshéjat a kertben

Ha legközelebb tojást eszel, ne dobd ki a héját a kukába, ugyanis ha van kerted, és kertészkedsz is, nagy hasznát veheted. Összeszedtünk három érdekes tippet, mire is használhatod a tojáshéjat a kertben. 1....
NÉPSZERŰ
FRISS

Interspar

07.20-07.26
Országos

Spar

07.20-07.26
Országos

Lidl

07.20-07.26
Országos

Aldi

07.20-07.26
Országos

Auchan

07.20-07.26
Országos

Tesco

07.20-07.26
Országos

Diego

07.01-07.31
Országos

Lidl

Nyár
06.26-07.31
Országos