2017. szeptember 20. szerda Friderika

Meglépte az Erste: olyan hitelt adnak, amit senki más

Újabb bank jelent meg fogyasztóbarát lakáshitel konstrukcióval, az Erste olyan terméket vezetett be, amelyhez legfeljebb csak hasonló érhető el más pénzintézeteknél. Eleve 100 ezer forintos jóváírást kapunk, ha őket választjuk, azonban emellett más előnyei is vannak az új terméknek.

Néhány héttel ezelőtt az FHB vezette be elsőként a fogyasztóbarát lakáshitelét, majd a takarékok is megjelentek ilyen termékkel. Most már az Erste is kínál olyan kölcsönt, amire ráüthetik a fogyasztóbarát pecsétet, utánajártunk, miért érdemes ezt a terméket választaniuk.

Ilyen hitel nincs máshol

Az Erste hitele néhány pontban eltér az eddigi fogyasztóbarát kölcsönöktől:

  • Csak itt lehet 3 éves kamatperiódusú fogyasztóbarát kölcsönt felvenni.
  • Csak itt engedik el az összes kezdeti díjat.
  • Csak itt van kezdeti, 100 ezer forintos visszatérítés.

A fenti három tulajdonság közül a visszatérítés lehet elsősorban vonzó, ezt akció keretein belül, év végéig kaphatják meg az ügyfelek. A kezdeti díjak elengedése sem rossz üzlet a hiteligénylőnek. A folyósítási jutalék 0,15 százalék, vagyis 7500 forintot úszhatunk meg egy 5 milliós hitelnél, amit most elengednek. Amin viszont ennél is többet spórolhatunk, az, hogy a tulajdoni lap lekérésének díját, a térképmásolat díját, a földhivatali ügyintézés költségeit és az értékbecslés díját nem kell kifizetnünk, továbbá a közjegyzői díjat is visszatérítik 50 ezer forintig.

A 3 éves kamatperiódusú hitel felvétele alapvetően két okból lehet jó. Egyrészt valamivel olcsóbb, mint az 5 évre fixált kölcsön, másrészt, ha megtakarítással előtörlesztenénk a hitelt, akkor ez a kamatperiódus jobban illeszkedhet a megtakarításunkhoz (pl: egy éve már megkezdett lakáskassza vagy TBSZ).

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

Te se tárgyalj többet külföldivel, mielőtt ezt elolvasod

Letisztult csárton mutatjuk be ma, hogy milyen tárgyalási technikákat követnek a világ különböző népei. Balról jobbra haladva eljutunk a legkonfrontatívabb izraeliektől a legkevésbé konfrontatív...
 

Így készíts szuperfinom csokiszuflét két hozzávalóból

Beköszöntött az ősz, a hideg, nyirkos, hétköznap estéken nagyon jól esik valami csokis édesség. Ha nem akarsz órákat kínlódni a konyhában, és nem akarsz ezreket sem hagyni a cukrászdában, akkor...
NÉPSZERŰ
FRISS

Interspar

09.21-09.27
Országos

Spar

09.21-09.27
Országos

Lidl

09.21-09.27
Országos

Lidl

09.14-09.20
Országos

Spar

09.14-09.20
Országos

Interspar

09.14-09.20
Országos

Auchan

09.14-09.20
Országos

Tesco

09.14-09.20
Országos