2018. szeptember 23. vasárnap Tekla

Meglépte a magyar bank: fellélegezhetnek az ügyfelek


Az előzetes terveknek mindenben megfelelően június 29. és július 5. között megtörtént az MKB Bank teljes körű digitális átállása - közölte közleményében a bank. Fennakadások viszont még lehetnek, kollégánk ma reggel, nem sokkal 9 óra előtt még nem tudott belépni a bank mobilalkalmazásába.

Az előzetes terveknek mindenben megfelelően június 29. és július 5. között megtörtént az MKB Bank teljes körű digitális átállása - közölte a bank. Az MKB Bank új digitális alaprendszeréhez kapcsolódó szolgáltatások a következő időszakban lépcsőzetesen épülnek be a pénzintézet napi, operatív működésébe.

Valószínűsíthető, hogy az ügyfélérdeklődés növekedése miatt az MKB Bank kommunikációs csatornái a következő napokban, időlegesen, a megszokottnál nehezebben lesznek használhatóak. Az MKB Bank minden tőle telhetőt elkövet annak érdekében, hogy az ilyen nagyságrendű digitális rendszercserével együtt járó időszak a lehető legkevesebb kényelmetlenséggel járjon - írták közleményükben.


Kollégánk 8 óra 49 perckor még nem tudott belépni a mobilalkalmazásba

Noha kollégánk a bank mobilalkalmazásába még nem tudott belépni nem sokkal 9 óra előtt, az MKB NetBANKár már részben használható, ám tapasztalatunk szerint bizonyos funkciók még nem elérhetőek.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, egy konkrét példa: kalkulátorunkban 1 millió forintos hitelösszeget, és 60 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót a K&H Bank nyújtja, náluk 20 033 forintos törlesztőt ígér a 8,81%-os THM; de nem sokkal marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében 20 252 forintos törlesztővel számolhatunk havonta. Emellett érdemes még megemlíteni a CIB Bank, a Budapest Bank, a Cofidis, az ERSTE Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk

Iparági figyelmeztetés: rengeteg magyar család maradhat fűtés nélkül
Csak hetekre előre lehet időpontot egyeztetni a fűtésszerelőkkel.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk