2020. október 22. csütörtök Előd

Leállás a magyar banknál: lassú a netbank


Nem megy az MKB Telebankja, az internetes rendszerük pedig lelassult.

Átmenetileg nem üzemel az MKB Telebankár szolgáltatása, nem lehet telefonhívással ügyet intézni. A vonal végén a géphang is közli, hogy nem működik a szolgáltatás, mindent megtesznek a hiba elhárítása érdekében. Emellett a bank arra kéri az ügyfeleket, hogy

az elektronikusan indított tranzakciók státuszát máskor próbálják ellenőrizni, a már elndított tranzakciókat ne ismételjék meg.

Fennakadások vannak az MKB netbankár rendszerében is, de itt csak lassulásról szól a rendszerüzenet.

A hibákkal kapcsolatban kerestük az MKB-t, akik egyelőre annyit írtak: "Az MKB Bank NetBANKár szolgáltatása átmenetileg nem elérhető, dolgozunk a megszokott használhatóság helyreállításán."

Frissítés: 2 óra előtt valamivel már helyreállt a Telebankár.

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Aldi

10.22-10.28
Országos

Lidl

10.22-10.28
Országos

Auchan

10.22-10.28
Országos

Tesco

10.22-10.28
Országos

Praktiker

10.15-10.26
Országos

  Ajánlatunk

Öngondoskodás 2020

Befektetés, vagyon, megtakarítás

Portfolio Private Health Forum 2020

A koronavírus és a magánegészségügy

Budapest Economic Forum 2020

A magyar gazdasági csúcstalálkozó