2020. július 14. kedd Örs, Stella

Leállás a magyar banknál: lassú a netbank


Nem megy az MKB Telebankja, az internetes rendszerük pedig lelassult.

Átmenetileg nem üzemel az MKB Telebankár szolgáltatása, nem lehet telefonhívással ügyet intézni. A vonal végén a géphang is közli, hogy nem működik a szolgáltatás, mindent megtesznek a hiba elhárítása érdekében. Emellett a bank arra kéri az ügyfeleket, hogy

az elektronikusan indított tranzakciók státuszát máskor próbálják ellenőrizni, a már elndított tranzakciókat ne ismételjék meg.

Fennakadások vannak az MKB netbankár rendszerében is, de itt csak lassulásról szól a rendszerüzenet.

A hibákkal kapcsolatban kerestük az MKB-t, akik egyelőre annyit írtak: "Az MKB Bank NetBANKár szolgáltatása átmenetileg nem elérhető, dolgozunk a megszokott használhatóság helyreállításán."

Frissítés: 2 óra előtt valamivel már helyreállt a Telebankár.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS