2021. január 20. szerda Fábián, Sebestyén

Kihúzták a szuperlottót: ezek az Eurojackpot nyerőszámai a 46. héten


Tegnap este kihúzták az Eurojackpot 2020/44. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten nem volt telitalálat, így a következő játékhéten (47.) a várható főnyeremény bruttó 60 millió euró, azaz ~21,3 milliárd forint lesz!

A 46. játékhét nyerőszámai emelkedő számsorrendben a következők:

5, 17, 21, 37, 38; 1, 4.

A Szerencsejáték Zrt. honlapján található tájékoztatás szerint a legmagasabb nyerőosztályban (5+2) ezúttal külföldön és idehaza sem volt telitalálat. A legnagyobb magyar nyeremény nettó 1 502 175 forint volt, a 4+2 találatért járó összegnek három honfitársunk örülhet.

Az alacsonyabb nyerőosztályokban pedig több mint 25 ezer magyarnak volt még szerencséje. A következő sorsoláson (47. játékhét) bruttó 60 millió euró, azaz kb. 21,3 milliárd forint lesz a várható főnyeremény.

Címlapkép: Getty Images

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS


Private Investor Day 2021

Mibe fektessünk 2021-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked