2019. április 19. péntek Emma

Kiderült, a közmunkásoknak nem lesz elérhető a falusi csok


Az új falusi csok olyan 5000 főnél kisebb városokban, falvakban jár majd, ahol az utóbbi időben népességfogyást mért a KSH. Legkésőbb 2022 júliusáig kérhető a támogatás.

A falusi csokhoz minimum az egyik szülő részéről legalább 1 éves munkaviszony szükséges az egy és a kétgyerekesek esetében, akinek 3 gyereke van, ott 2 év igazolt tb jogviszony kell az igényléshez.

A munkanélküliek, azok akik az elmúlt pár hónapban tértek vissza a munkaerőpiacra, illetve a közfoglalkoztatottak kiesnek azok táborából, akik igényelhetik a falusi csok-ot - számolt be az RTL Klub Híradója.

Jól jönne 3 millió forint?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: 3 millió forintos hitelösszeget, és 84 hónapos futamidőt adtunk meg, ezen kívül bepipáltuk "250 000 Ft feletti havi nettó jövedelem", illetve a "Jövedelmem a kiválasztott bankba utalnám" opciókat. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legolcsóbb konstrukciót, havi 45 941 forintos törlesztővel a Raiffeisen Bank (THM 8,2 %) nyújtja; de nem sokkal marad el ettől a K&H (46 000 Ft/hó; THM 8,1%) ajánlata sem. Némileg lemaradva követi őket az Erste (51 352 Ft/hó; THM 11,92 %) ajánlata, de érdemes megnézni az Cetelem és az OTP Bank ajánlatát is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk