2020. július 4. szombat Ulrik

Kegyetlen lehülés jön: napokon belül fagyni fog


A mostani 20-25 fokos maximumok után jövő héten már csak 10-11 fokos időjárásra kell számítanunk. Ez azt jelenti, véget ér a tavaszi idő, és akár 10-15 fokot is eshet a hőmérséklet egyik napról a másikra.

Jövő héten megérkezik az ősz, a jelenlegi tavaszi időjárás után hétfőtől kemény hidegre kell készülnünk. A lehűlés mellé szél és eső is érkezik - olvasható az Időkép.hu oldalon.

Csütörtökön már fagy is előfordulhat a hajnali órákban (-1 fok), a portál szerint novemberben végig 10 fok körüli maximumokra kell számítanunk..

KIHÚZNA A BAJBÓL 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk