7 °C Budapest

Kedvezmények az Erste Banknál a Széchenyi Kártyához (x)

Pénzcentrum
2012. május 7. 04:30

Számlavezetési díjkedvezmény és ajándék vásárlási utalvány Hitelínséges időkben a mikro, kis- és közepes vállalkozások számára a kedvezményes kamatozású támogatott banki hitel akár életmentő is lehet. Mekkora segítséget jelent a gyakorlatban a Széchenyi Kártya Folyószámlahitel? Egy sikeres példa alapján bátran kijelenthetjük, hogy nagyon sokat.

Számlavezetési díjkedvezmény és ajándék vásárlási utalvány

Hitelínséges időkben a mikro, kis- és közepes vállalkozások számára a kedvezményes kamatozású támogatott banki hitel akár életmentő is lehet. Mekkora segítséget jelent a gyakorlatban a Széchenyi Kártya Folyószámlahitel? Egy sikeres példa alapján bátran kijelenthetjük, hogy nagyon sokat.


Tenke Gábor

Tenke Gábor, az Erste Bank lakossági és mikrovállalati termékfejlesztési igazgatója szerint azok a cégek, akik Széchenyi Kártyát igényelnek, kézzelfogható sikereket tudnak elérni. Ilyen például az Erste győri fiókjának egyik ügyfele, a Felirat Reklám Műhely Kft. Ők már 2005. óta évről-évre ezzel a lehetőséggel oldják meg a cég finanszírozását. A cég ügyvezetője, Vargáné Lascsik Andrea elmondta: A Széchenyi Kártyát rugalmas, költséghatékony eszköznek tartják, amivel az időszakosan megugró forgalom mellett is zökkenőmentesen tudják alapanyag-beszerzéseiket intézni, valamint bér-, és adófizetési kötelezettségeiknek is határidőre eleget tudnak tenni. Mindemellett elégedettek a kiforrott, gördülékeny engedélyezési eljárással is, amivel az Erste Bank biztosítja számukra, hogy a hitelkeret folyamatosan rendelkezésükre álljon. Ez egyértelműen sikersztori, amire mi magunk is büszkék vagyunk - meséli Tenke Gábor.

A mikro, kis- és közepes vállalkozások finanszírozását segítő Széchenyi Kártya Folyószámlahitel 2012. április 16-tól újabb kedvezményes lehetőséget jelent az Erste Banknál. Amennyiben az új típusú hiteligénylés befogadása 2012. április 16. és 2012. július 13. között történik, és a folyósítás 2012. augusztus 31-ig megvalósul, a bank elengedi a számlavezetési díjat akár 7 hónapon át. Az akció emellett további kedvezményes elemmel is bővül: amennyiben az ügyfél teljesíti a futamidő első 3 hónapjára meghatározott tranzakciós feltételeket, vásárlási utalványt kap, amelyet a SPAR üzletekben lehet beváltani.

Az Ersténél egyaránt igényelhető a Széchenyi Kártya Folyószámlahitel és a Széchenyi Forgóeszközhitel. Ezek az állami kamat- és garanciadíj támogatású hitelek gyors megoldást kínálnak a likviditás megőrzésére, forgóeszközök beszerzésére rövid és középtávon egyaránt - mondja az igazgató.
S hogy miért előnyös a vállalkozások számára az Ersténél igényelni Széchenyi Kártya Folyószámlahitelt? Mert ingatlan fedezet nélkül biztosíthatja a vállalkozás likviditását. Mivel a bankszámlához bankkártya tartozik, a hitelkeretet igénybe lehet venni anélkül, hogy az Erste bármely fiókját felkeresné az ügyfél - emeli ki az igazgató. Az 1+1 éves futamidejű szerződés révén, kevesebb adminisztrációs teherrel kell számolnia a vállalkozásoknak, ráadásul kamatot csak a ténylegesen felhasznált hitelösszeg után kell fizetni.

A Széchenyi Kártya Forgóeszközhitel pedig nem pusztán az átmeneti likviditási problémák áthidalására szolgál, hanem hosszabb, akár 36 hónapos futamideje miatt kifejezetten alkalmas forgóeszköz finanszírozásra. Az igényelhető hitel 1 millió forinttól maximum 25 millió forintig 100 ezer forintonként emelhető, így rugalmasan alkalmazkodik a hitelt igénylő vállalkozás finanszírozási igényeihez.

(x)

PC BLOGGER & PODCASTER
Kasza Elliott-tal  |  2024. március 28. 19:32
Nem értem a LEG mozgását. 2021 közepe óta esik az árfolyama, akkor 59,16 USD volt az ATH, most éppen...
MEDIA1  |  2024. március 28. 13:01
Az állami televízió zenés-ifjúsági csatornája fiatalok igényeire szabott, aktuális témákat ígér.
Bankmonitor  |  2024. március 28. 11:47
A CSOK Plusznál – ahogy azt a korábbi lakástámogatási elemeknél már megszokhattuk – szám...
MNB Intézet  |  2024. március 28. 10:14
A szabadkereskedelmi konszenzus évtizedeiben a főáramú közgazdaságtan az állami beavatkozás és prote...
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 29. péntek
Auguszta
13. hét
Március 29.
Nagypéntek
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm