2019. március 19. kedd József, Bánk

Itt az Auchan nagy dobása: hamarosan már így is fizethetsz a kasszáknál


Egyre inkább terjednek az önkiszolgáló kasszák a multiknál: a Tesco és a Spar után az Auchan is bevezeti idén a szolgáltatást - közölte a Napi.hu.

A hazai multinacionális élelmiszerláncok közül a Tesco már 10 éve sikerrel alkalmazza az önkiszolgáló kasszákat, amelyekkel csökkentek a sorok, és a vásárlók is szeretik. 

Az Auchan is vásárlói igényekre reagálva vezeti be az újítást, úgy tervezik, hogy 2019 végére az összes magyar áruházukban elérhető lesz az önkiszolgáló pénztár is. A lapnak elmondták, hogy a fejlesztések során kiemelt céljuk a vásárlás egyszerűbbé és gyorsabbá tétele. 

Bár a Spar és a Tesco sikerrel alkalmazta az önkiszolgáló kasszákat, korábban a Coop élelmiszerlánc végül elvetette ezt az újítást, mivel a vásárlóik nagy része, főként az idősebb korosztály, nem volt nyitott az újításra. Az Auchan a lehetséges árnyoldalak ellenére bizakodó az újítással kapcsolatban. 

KIHÚZNA A BAJBÓL 300 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Mutatunk egy konkrét példát: kalkulátorunkban 300 ezer forintos hitelösszeget, és 24 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 14 261 forintos törlesztőrészlettel az Erste nyújtja (THM 13,79%), de nem sokkal marad el ettől az OTP 14 875 forintos törlesztőt (THM 18,73%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a CIB és a Cetelem konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS