2021. január 18. hétfő Piroska

Hihetetlen, de igaz: már így is igényelheted az egyik legnépszerűbb hitelt


Már teljesen online is igényelhető a Babaváró kölcsön. Az igénylés biztonságos videóazonosításon keresztül és mindvégig online adminisztráció mellett zajlik. Ellentétben a versenytársak papírmunka-gyakorlatával így egyáltalán nem szükséges személyesen megjelenni a bankfiókban, ezáltal az érintettek akár az otthonukból is fel tudják venni a Babaváró kölcsönt.

Az egy éve elrajtolt hitelkonstrukció töretlen népszerűséggel bír, jobbára a családalapítók és a fiatal családosok körében népszerű. Csak a Sberbanknál több, mint négyezer igénylést indítottak az ügyfelek tavaly július óta.

Mondd meg mikorra tervezitek a gyerekeket, és a Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor megmutatja, mennyivel csökken a tartozásod. Ha nem születik mégsem gyerek, megmondjuk, mennyit kell visszafizetned az állampapírok hozama alapján. KATT!

A hitelfelvételi folyamat azonban nem a banki ügyintézésnél kezdődik. Az ügyfelek helyesen teszik, ha először a megfelelőségi kritériumokat tanulmányozzák és alaposan átnézik a vonatkozó jogszabályi előírásokat és rendelkezéseket. Az olyan állami támogatású programok esetében, mint a Babaváró kölcsön, ez kiemelt fontossággal bír. Az online megoldás előnye ugyanakkor az is, hogy ügyfélkapun keresztül igazolások is beszerezhetőek, amire a banki ügyintézés során szükség lesz, valamint a szerződések elektronikus aláírása is megvalósulhat, mondja Fodor Tamás, a Sberbank Retail területért felelős Igazgatósági tagja.

"Kiemelt figyelmet fordítunk az ügyfélbiztonságra a teljes hitelfelvételi folyamat során, ezért önálló, biztonságos felületen keresztül fogadjuk az adatokat, nem email-ben várjuk az ügyfelektől a szenzitív dokumentumokat" - ismertette Fodor Tamás az új szolgáltatás indulása kapcsán. "Meggyőződésem, hogy az új, teljesen online igénylési folyamat biztosításával tovább erősítjük jelenlétünket a Babaváró kölcsön piacán. Hasonlóan a személyi kölcsönökhöz, ebben a szegmensben is meghatározó piaci jelenlét elérését tervezzük 2020-ban is."

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS