2020. szeptember 28. hétfő Vencel

Hihetetlen, de igaz: már így is igényelheted az egyik legnépszerűbb hitelt


Már teljesen online is igényelhető a Babaváró kölcsön. Az igénylés biztonságos videóazonosításon keresztül és mindvégig online adminisztráció mellett zajlik. Ellentétben a versenytársak papírmunka-gyakorlatával így egyáltalán nem szükséges személyesen megjelenni a bankfiókban, ezáltal az érintettek akár az otthonukból is fel tudják venni a Babaváró kölcsönt.

Az egy éve elrajtolt hitelkonstrukció töretlen népszerűséggel bír, jobbára a családalapítók és a fiatal családosok körében népszerű. Csak a Sberbanknál több, mint négyezer igénylést indítottak az ügyfelek tavaly július óta.

Mondd meg mikorra tervezitek a gyerekeket, és a Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor megmutatja, mennyivel csökken a tartozásod. Ha nem születik mégsem gyerek, megmondjuk, mennyit kell visszafizetned az állampapírok hozama alapján. KATT!

A hitelfelvételi folyamat azonban nem a banki ügyintézésnél kezdődik. Az ügyfelek helyesen teszik, ha először a megfelelőségi kritériumokat tanulmányozzák és alaposan átnézik a vonatkozó jogszabályi előírásokat és rendelkezéseket. Az olyan állami támogatású programok esetében, mint a Babaváró kölcsön, ez kiemelt fontossággal bír. Az online megoldás előnye ugyanakkor az is, hogy ügyfélkapun keresztül igazolások is beszerezhetőek, amire a banki ügyintézés során szükség lesz, valamint a szerződések elektronikus aláírása is megvalósulhat, mondja Fodor Tamás, a Sberbank Retail területért felelős Igazgatósági tagja.

"Kiemelt figyelmet fordítunk az ügyfélbiztonságra a teljes hitelfelvételi folyamat során, ezért önálló, biztonságos felületen keresztül fogadjuk az adatokat, nem email-ben várjuk az ügyfelektől a szenzitív dokumentumokat" - ismertette Fodor Tamás az új szolgáltatás indulása kapcsán. "Meggyőződésem, hogy az új, teljesen online igénylési folyamat biztosításával tovább erősítjük jelenlétünket a Babaváró kölcsön piacán. Hasonlóan a személyi kölcsönökhöz, ebben a szegmensben is meghatározó piaci jelenlét elérését tervezzük 2020-ban is."

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Kíváncsi vagy, mennyiért vehetsz fel 2 millió forint személyi kölcsönt? Segítünk! Kalkulátorunk szerint 60 hónapos futamidőre jelenleg az UniCredit Bank nyújtja a legjobb ajánlatot, náluk 42 099 forintos törlesztővel számolhatsz; míg az MKB Banknál 43 358 forintos törlesztőt ígér a 10,95%-os THM. Érdemes még megemlíteni a Cetelem, a K&H Bank, illetve a Raiffeisen Bank ajánlatát is, náluk a teljes futamidőre tekintve 11,28% és12,84% közötti THM-mel kalkulálhatsz. Ha kíváncsi vagy arra is, mennyit kell visszafizetni összesen a hazai bankoknak, ha 2 millió forintot veszel fel 60 hónapos futamidőre, akkor a kondíciókért és egyéb kedvezményekért kersd fel a Pénzcecntrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Már repkednek a 100 ezres bírságok: könnyen megüthetik a bokájukat a háztulajok
Magyaroszágon évente több ezer köbméternyi illeglis hulladékot rak le a lakosság, melynek elszállítása komoly gondot okoz a hatóságoknak. Kevesen tudják, de akár 100 ezer forintos bírsággal is sújthatja őket a hatóság.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Aldi

09.24-09.30
Országos

Lidl

09.24-09.30
Országos

Auchan

09.24-09.30
Országos

Interspar

09.24-09.30
Országos

Spar

09.24-09.30
Országos

Tesco

09.24-09.30
Országos


Öngondoskodás 2020

Befektetés, vagyon, megtakarítás

Portfolio Private Health Forum 2020

A koronavírus és a magánegészségügy

Budapest Economic Forum 2020

A magyar gazdasági csúcstalálkozó