2021. január 19. kedd Sára, Márió

Folytatódik a magyar modell-ikon kálváriája: Már tényleg nincs hová mennem

  • Blikk
  • 2020. szeptember 10. csütörtök 17:26

"Itt a vége, már tényleg nincs hová mennem!" - mondja Bíró Ica, akit szeptember 17-ére megkapta az újabb kilakoltatási értesítőt.

1,5 éve már annak, hogy több tucatnyian próbálták megakadályozni azt, hogy Bíró Icát rendőrök kíséretében kilakoltassák Trencsény utcai házából - írja a Blikk. A lap beszámol arról is, hogy annó elég nagy baklövés történt, nevezetesen Bíró Ica egykori szépségstúdióját alkotó két szomszédos lakás helyrajzi számait összekeverte a végrehajtó, de még az új tulajdonos sem vette észre a cserét. Tévedésből abból az ingatlanból tették ki az egykori sztármodellt, ami papíron az övé maradt, és abban él most, amit árverésen megvett egy cég, amely azóta sem tudta birtokba venni.

Újra ki akarnak lakoltatni, megint rendőri és karhatalmi erővel fenyeget a végrehajtó

- mondta el a lapnak Bíró Ica, majd hozzátette, a rendőrség felszólította, az ingatlant kiürítve hagyja el szeptember 17. délután kettőre. A fitneszlegenda elmondása szerint nem tudja, hol fog lakni, hiszen "ha a tavaly tévesen lefoglalt lakásból kitesznek, mert a másik, a még a nevemen lévő ingatlan kulcsait a mai napig nem adta vissza a végrehajtó. Elképesztő, hogy az árverezés után 2017 áprilisától a hibás kilakoltatás között eltelt két év alatt a végrehajtó nem ellenőrizte a helyrajzi számokat a lakás alaprajzán" - tette hozzá.

(Címlapkép - MTI Fotó: Beliczay László [2011])

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS


Private Investor Day 2021

Mibe fektessünk 2021-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked