2021. március 2. kedd Lujza

Devizahitelek: átvállalhatja az állam a bankoktól a terhek egy részét

  • Pénzcentrum.hu/InfoRádió
  • 2014. július 7. hétfő 14:04

Decemberben kell forintra váltaniuk a bankoknak a devizahiteleket és az ebből származó terheik egy részét átvállalhatja a magyar állam - mondta a Fidesz frakcióvezetője.


Rogán Antal a HírTV hétvégi műsorában arról beszélt, hogy a mostani és az ősszel várható törvényjavaslatoknak köszönhetően a devizahitelesek törlesztőrészlete és kamatterhe 25-40 százalékkal csökkenhet. Emellett a tőketartozásuk is kevesebb lehet.

Kattints! Még több pénz járhat a devizahiteleseknek, mint gondolták

Az Országgyűlés pénteken fogadta el a devizahitelesek megsegítését célzó első törvényt. A jogszabály egyes rendelkezései a forinthitelesekre is vonatkoznak, a végtörlesztett hitelszerződésekre azonban nem, és azokra sem, akik kölcsönszerződését az eszközkezelő rendezte. A jogszabályt méltánytalannak nevezte a Bankszövetség.

Kattints! A felvett autóhitelek egyharmada visszajárhat

 

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Hozzászólások száma: 3 - Hozzászólok a fórumhoz
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Fontos átalakulás jön az eMAG-nál: a kiszállítást és a csomagpontokat is érinti
Papp Máté, a Marketplace vezetője beszélt a részletekről.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Interspar

02.25-03.03
Országos

Spar

02.25-03.03
Országos

Aldi

02.25-03.03
Országos

Lidl

02.25-03.03
Országos

Interspar

02.24-03.31
Országos


Private Investor Day 2021

Mibe fektessünk 2021-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked