2019. február 19. kedd Zsuzsanna

Brutál akciókkal ígérgetnek egymásra a bankok az ünnepi roham előtt


Nagy a verseny az ügyfelek kegyeiért az ünnepi szezon előtt. Az MKB Bank módosított a személyi kölcsön ajánlatán, a Takarék Csoport pedig újabb termékeket dobott a piacra.Ugyanakkor gondold meg a hitelfelvételt: csak addig nyújtózkodj, ameddig a takaród engedi!

Az MKB Bank enyhített a hiteligénylés feltételein és ajándékutalvánnyal is kecsegtet - tájékoztatta a Pénzcentrumot a Bank360. A pénzintézetnél nem szükséges számlát nyitni, ráadásul a hitelfedezeti biztosítás is díjmentes, ha december 20-ig igénylünk 300 000 és 3 000 000 forintos hitelt. Az így elérhető ügyleti kamat 8,99 százalék. A bank ezért cserébe nettó 150 000 forintos jövedelmet vár el. Az MKB kuponakciót is hirdetett erre az időszakra. 40 százalékos árengedményre jogosító ajándékutalványt kapunk igénylés esetén a Philips weboldalán található termékekhez.

>>> Személyre szabott ajánlatért használj kalkulátort - KATT!

A Takarék Kereskedelmi Bank és a TakarékBank új személyi kölcsön akcióval rukkolt elő a Black Friday tiszteletére fix kamatozású hitelénél. A bankcsoport jóváír egy havi törlesztőrészletet, ha november 23-ig igénylünk és a folyósítás utáni 6 esedékesség során időben törlesztjük a hitelt. Két esetben kamatkedvezményt is kaphatunk, ha a jövedelmünk eléri a nettó 91 770 vagy a 200 000 forintot havonta igazoltan. További kedvezményt kaphatunk, ha minél nagyobb összeget veszünk fel. A sávok 3 millió forintos hitelösszeg alatt és felett helyezkednek.

Az új szerződések összege novemberben rekordmagas lehet, a tavalyi 27 milliárd forint után szinte biztosan 40 milliárd forint felett lesz az összeg

- mondták el a Pénzcentrumnak a  Bank360 pénzügyi szakértői, akik szerint ez az ünnepi hajrának és a Black Friday-nek is köszönhető. Azt is hozzátették, és ezt a Pénzcentrum is leszögezi, hogy minden hitelfelvétele előtt érdemes egy hitelkalkulátorral megtalálni a legideálisabb kölcsönt, hiszen egy jó ajánlattal több ezer forintot spórolhatunk; és csak addig nyújtózkodjon mindenki, amíg a takarója ér!

KIHÚZNA A BAJBÓL 400 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Mutatunk egy konkrét példát: kalkulátorunkban 400 ezer forintos hitelösszeget, és 48 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 11 130 forintos törlesztőrészlettel az Erste nyújtja (THM 16,70%), de nem sokkal marad el ettől az OTP 11 602 forintos törlesztőt (THM 18,73%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a CIB és a Cetelem konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk

Családostul viszik külföldre a magyarokat: 600 ezres fizetés, diploma sem kell
Aki eddig még nem indult útnak, azt jó eséllyel a családja tartotta vissza.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS