2020. szeptember 20. vasárnap Friderika

Az utolsó pillanatban menekült meg a hitelcsapdából Bíró Ica

  • 2015. április 30. csütörtök 16:44

Újabb celeb esett a hitelei áldozatául, de úgy néz ki, hogy Bíró Icát most egy jóakarója kihúzza a csávából. Idővel azonban el kell gondolkodnia, hogyan tudná visszafizetni az adósságait. A Pénzcentrum ötleteket ad a Vaslady-nek, hogyan fizesse ki tetemesre duzzadt tartozásait.

Az egész családom érzi, hogy feszültebb vagyok. Többfelé kell koncentrálnom. Nem azzal foglalkozom, amit szeretek, a sporttal, a tanítással, hanem ezt az ügyet próbálom elsimítani

- mondta Bíró Ica az RTL Klub Reflektor című műsorában. A híreknek köszönhetően aztán villámcsapásként jött a segítség, így a szőke sztár egy időre fellélegezhet, sőt ismét azt csinálhatja, amihez a legjobban ért - olvasható a Hír24-en.

A cikkek megjelenése után egyből csörgött a telefonom. Jött egy ingatlanos, és jött egy régi ismerős egy óriási beruházással, és a klub, mint olyan már működőképes általa. Már nem kiadó, hiszen egy közös projektbe vágtunk. Szépség, egészség, és minden, amiben én magam is részt tudok venni. Egyelőre még szédülök, olyan gyorsan pörögtek az események, de úgy látszik, a jóisten mindig figyel

- mesélte Bíró Ica.

Miben reménykedhet még a Metállady?

A külső segítség mellett a hitelkiváltás is segíthet a vasgyúró hölgynek. Jelenleg ugyanis korábban nem látott alacsony szinten vannak a jelzáloghitelek kamatai, amellyel akár az összes adósságot besorolhatjuk egy szerződés alá. Ezzel a jelentős kamatelőny mellett akár több százezer forint adminisztrációs költséget is megspórolhatunk magunknak.

Egy 6 millió forintos hitelt 12 évre akár 52 ezer forintos havi törlesztőrészlet mellett is találhatunk.

Ráadásul most több bank akciósan visszatérít egy adott összeget a számlánkra, ha elég nagy hitelösszeget veszünk fel. Az FHB például egy havi törlesztőrészletet ír jóvá a folyószámlánkon, míg az Erste fixen 100 ezer forintot utal nekünk át.

Persze a kiszámíthatóság is fontos a hitel kivválasztásánál, kicsivel magasabb kamattal ugyanis fixálhatjuk a törlesztőrészletünket 3,5,10 évre, vagy akár a futamidő végéig. Lényeges, hogy a forintosított jelzáloghiteleket a banki elszámolási értesítő kézhezvételétől számított három hónapon belül ingyenesen felmondhatjuk. Ráadásul a hitelintézeti akciók most az új szerződés megkötéséhez kapcsolódó díjak jó részét elengedhetik. Ennek részleteiről a Pénzcentrum KORÁBBI CIKKÉBEN olvashatsz.

 

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Aldi

09.18-09.23
Országos

Auchan

09.18-09.23
Országos

Lidl

09.18-09.23
Országos

Spar

09.18-09.23
Országos

Interspar

09.18-09.23
Országos

Tesco

09.17-09.23
Országos

Tesco

Tanévkezdés
08.18-09.20
Országos

  Ajánlatunk

Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.