2021. január 25. hétfő Pál

Pénzcentrum fórum

Zsírúj autó 60 százalékkal olcsóbban? Nem vicc, működik a trükk (3)

Tulajdonos: alibenkuka, létrehozva: 2019. augusztus 8., csütörtök 9:31

Kapcsolódó cikk itt...

alibenkuka, 2019. augusztus 8., csütörtök 23:30

Valóban értelmezés kérdése!
Nem arra reagáltam, hogy egyeseknek mi fér bele az új autó fogalom kategóriába, hanem arra, hogy az írás címe egyértelműen azt állítja, hogy Zsír új autót lehet venni 60 % - al olcsóbban, megfelelő trükköt alkalmazva.
Ehhez képest kiderül a cikkből, hogy használt autóról van szó, vagyis az írás címe hazug állítást tartalmaz!
Ezekben az autókban már több ember ült, több ember vezette, több ember rongálta, netán össze is törhette, amit a kereskedésben gyári alkatrészekkel könnyen helyrehozhattak. Egy autót 60 km alatt is ki lehet nyírni, nem kell ahhoz 6 ezret menni. Ami pedig a hitelt illeti, ha nincsen pénzem személyautóra, akkor nem veszek, még akkor sem, ha 60 %-al olcsóbban adják! Erre szoktuk mondani régen, hogy addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér!

Válasz erre | Előzmény

BATTYA64, 2019. augusztus 8., csütörtök 21:40

TSÓKOLOM,ÉRTELMEZÉS KÉRDÉSE. MŰSZAKI CIKKET IS ÁRULNAK 20, ESETLEG 40 SZÁZALÉKKAL OLCSÓBBAN,MERT BEMUTATÓ DARAB,ESETLEG KIFUTÓ TERMÉK. A 6 HÓNAPOS,AZ BELEFÉR A GYAKORLATILAG ÚJ KATEGÓRIÁBA. A 6000 KM,AZ MÁR VITATHATÓ,DE NÁLAM MÉG BELEFÉR AZ ÚJ AUTÓ KATEGÓRIÁBA. SZERINTEM,KORREKT EGY BEMUTATÓ DARABOT,JÓVAL OLCSÓBBAN ÁRULNI,MINT A REÁLIS ÁRA. VALÓBAN HATÁRESET, A NAGYCSALÁDOS KEDVEZMÉNYT IS BELEVENNI,DE MATEMATIKAILAG,STIMMEL. TOVÁBBÁ, AKI AUTÓT AKAR VENNI ÉS NINCS RÁ PÉNZE, ANNAK HITELBŐL KELL MEGVENNIE. MINT AHOGY LAKÁST IS, A TÖBBSÉG,NEM ÚGY VESZ,HOGY A MELLÉNYZSEBÉBŐL CSENGETI KI,HANEM HITELBŐL. IGEN,AKI KI TUDJA EGY ÖSSZEGBEN KIFIZETNI, A SZÁMLASZÁMÁT HORDJA A MELLÉNYZSEBÉBEN,MERT ALSÓ HANGON IS 10 KUPAC 20EZRES KELL HOZZÁ. ÜRES RIDIKÜLBE ESTLEG BELEFÉR,DE NEKEM,MINDEN HÖLGYISMERŐSÖM, OLYAN RIDIKÜLLEL JÁRKÁL,AMI TELE VAN- SZÁMOMRA- ÉRTHETETLEN,FELESLEGES DOLGOKKAL. PONT.KÖSZ.

Válasz erre | Előzmény

alibenkuka, 2019. augusztus 8., csütörtök 9:31

A Főcím szerint : - "Zsírúj autó 60 százalékkal olcsóbban"
Alcím szerint : - "gyakorlatilag zsírúj autó"
A cikk elején : - "szinte zsírúj autót"
Az írás közepén: - "nem teljesen új modellekről van szó"

A vége felé pedig kiderül, hogy az egész írás nem érdekel, mert használt autót akarnak rám sózni és még ráadásul hitelfelvételre is buzdítanak mindezért! Ez nálam mindennek a teteje!
Kedves újságíró, menjen a fenébe! Ennyi.

Válasz erre

NÉPSZERŰ
FRISS