2019. február 17. vasárnap Donát

Pénzcentrum fórum

Zsíros állás külföldön? Ezt jobb, ha tudod: hatalmas bukta lehet a vége (5)

Tulajdonos: hupoklus, létrehozva: 2018. január 16., kedd 11:12

Kapcsolódó cikk itt...

steveboy, 2018. január 17., szerda 14:08

Ez mennyire igaz.
Nagyon utalom az ilyen osszhasonlitos cikkeket. Sosem mutatja a valosagot.
Egyszer igazan szulethetne egy olyan cikk ahol azt is kiszamoljak hogy mennyi penzt tudsz sporolni ha nem koltesz lakasra csak egy szobara (lyukra vagy szobareszre), nincs kocsid, nincs csajod nem eszek normalis kajat es heti 7 napot dolgozol magyarorszagon. Na es vica-versa anglia , nemeto. , ausztia es tarsaiban fizetsz es ELSZ is mint egy ott elo allampolgar.
Mindjart nem lenne akkora radikalis kulonbseg a szamokban.
Statisztika nem teny. Onnan nezem ahonnan akarom...

Válasz erre | Előzmény

miserables, 2018. január 16., kedd 12:50

Attól fűgg melyik országban élt.Valóban a lakás például Hollandiában 800 - 1200 euroval kell számolni.Szociális lkakásra várni kell éveket de ehhez nagyyon alacsony LEGÁLIS fizetés kell.Mellé ezek a helyek oylan biztonságosak ,mint Kőbáyna vagy Miskolc belvárosa éjszaka.Aki egyedül megy ki sokkal okosabb ha szobát bérel és nem nagyvárosban inkább vidéken .Ott havi 200-450 euroért kap szobát ami be van rendezve és regisztrálhat is !Ez nagyon fontos ,mert csak igy jogosult táppénzre , munkanélküli segélyre és a nyugdija is kedvezőbb lesz.Ami jár akkor is ha esetleg nyugdijasként vagy előtte hazaköltözik.

Válasz erre | Előzmény

KisBika, 2018. január 16., kedd 12:14

A cikk szerint többet lehet spórolni, mint itthon, de azt már nem írják, hog az a megspórolt több, csak akkor több, ha hazajönnek is itthon költik el. :)

Válasz erre | Előzmény

wellnesskavehaz, 2018. január 16., kedd 12:02

Egy házaspár havi 2500 eurobol nagyon jol megél. A lakásunk bérleti dija rezsivel 420 euro. A biztositas az draga a tv ado is durva havi 25 euro gris. Vigyazni kell be ne jelöld hogy katolikus vagy mert akkor ado szigorral behajtjak a 10% egyházadot. Az élelmiszer spar lidl max 10%al dragabb. De a nyugalmat biztonsagot békességet ami itt van nem lehet pénzbe mérni. Ez egy sokkal élhetöbb ország. Persze jo ha tudsz németül kicsit.

Válasz erre | Előzmény

hupoklus, 2018. január 16., kedd 11:12

számok és valóság? nem mind arany, ami fénylik! egyik ismerősöm most jött haza, itt keresett munkát, - csak a szállás 450000 ft-nak megfelelő kiadás, mondta, ami fólósleges, ha itthon vagy!

Válasz erre

NÉPSZERŰ
FRISS