2019. augusztus 18. vasárnap Ilona

Pénzcentrum fórum

Videón a bizonyíték: ilyen tróger szakik maradtak az országban (4)

Tulajdonos: BATTYA64, létrehozva: 2019. január 18., péntek 19:22

Kapcsolódó cikk itt...

BATTYA64, 2019. január 20., vasárnap 10:11

TSÓKOLOM,A SZERZŐDÉS,AZ STIMMEL, DE AZÉRT A KÉSZÜLTSÉGI FOK ALAPJÁN,AZÉRT A MEGRENDELŐ KÖZBEN IS UTAL. EGY , KISEBB MUNKÁNÁL, VALÓBAN,CSAK UTÓLAG KELL FIZETNI. PONT.KÖSZ.

Válasz erre | Előzmény

Joe36, 2019. január 19., szombat 23:37

700 ezer forintja bánta. Ugyan kérem! Ki az a marha aki fizet a szarért. Ez a cikk is hatásvadász. Igen is vannak jó szakemberek. Persze nem az azonnal és nem az olcsó Janik. Akire a megrendelő feladatot bíz azzal köt szerződést. Ott van név, cím igazolványazám stb. Minden. Pénz a megrendelőnél. Munka után fizet. Ennyi. Ha skár érte, akkor feljelentést is tehet akár rendőrségen is. De alapból nem fizet. Azaz vitatja a végeredményt. Itt a videón pont az látható kettőn áll a vásár. Azaz idióta megrendelő belelépet saját sóherségébe. Régen voltak a román "szakik" akik otthon lavorba mosdottak fürdőszobát se láttak itt meg építették is azaz így "csinálták". Ma ukrán "csinálja" jó olcsón ugyan így. Magyar számlás szerződéses valódi hozzáértőt kell hívni. Van.

Válasz erre | Előzmény

nauseeka, 2019. január 18., péntek 21:02

A Google - on már csak saját felelősségre keressen bárki is pl konvektorszerelőt... Akiket én találtam, azokról is kiderült, hogy csalók. Akinek nincs ismerőse aki ismer olyan embert aki már látott jó és megbízható szakembert, az így járt :/

Válasz erre | Előzmény

BATTYA64, 2019. január 18., péntek 19:22

TSÓKOLOM, EZ ÍGY,EBBEN A FORMÁBAN,NEM IGAZ! KÓKLEREK MINDIG IS VOLTAK,VANNAK ÉS VÉLHETŐEN,LESZNEK IS. A CIKK,AZÉRT LEHETNE BŐVEBB! TEHÁT,VAN MEGBÍZHATÓ SZAKI,CSAK VÁRNI KELL REÁ KÉT HETET. MIÉRT NEM VÁRTA MEG A MEGRENDELŐ,A HOZZÁÉRTŐ IPAROST? TOVÁBBÁ,TARTOM,HOGY TOVÁBBRA IS MINDENKI ISMER KÉT EMBERT. CSAK VAN KÖZÖTTÜK OLYAN,AKI TUD OLYAN SZAKIT,AKI MEGBÍZHATÓ! TOVÁBBÁ, A KAMARÁNÁL, HELYI ÖNKORMÁNYZATNÁL,NEM ADNAK INFORMÁCIÓT? LEGALÁBB ANNYIT,HOGY MELYIK IPAROST,NE BÍZZUK MEG A MUNKÁVAL! PONT.KÖSZ.

Válasz erre

NÉPSZERŰ
FRISS