2020. február 25. kedd Géza

Pénzcentrum fórum

Van, amihez egyetlen főnöknek sincs joga: erről mindenképpen tudnod kell (3)

Tulajdonos: netep, létrehozva: 2019. szeptember 6., péntek 6:58

Kapcsolódó cikk itt...

BATTYA64, 2019. szeptember 7., szombat 23:08

TSÓKOLOM,KOMPROMISSZUMMAL. NEM KÖZLI AZ ELVÁRÁSOKAT. A JELENTKEZŐKET MEGTISZTELI AVVAL,HOGY FELHÍVJA. SZÓBAN PEDIG ELMONDJA,HOGY TÖBB JELENTKEZŐ IS VAN,AKIK ALKALMASABBNAK TÜNNEK. AMENNYIBEN ÍGY IS MEGFELEL A JELENTKEZŐNEK, LEGYEN HAJLANDÓ MEGNÉZNI,MEGHALLGATNI! AZÉRT,MERT KOROSABB,LEHET,HOGY JOBBAN BÍRJA A TERHELÉST. HÖLGY JELENTKEZŐNÉL,LEHET,HOGY ÉLŐBEN MÁR HAJLANDÓ,MÉG EGY GOMBOT KIGOMBOLNI,MINDEGYIK KÖRMÉT KILAKKOZNI,OLYAN MELLTARTÓT FELVENNI,AMIBEN DÚSABBNAK HAT A KEBLE STB. MÁR,HA JÓL ÉRTELMEZEM A MEGJELENÉST,VENDÉGLÁTÓS HELYEN. PONT.KÖSZ.

Válasz erre | Előzmény

struggler, 2019. szeptember 6., péntek 8:04

Nagyon egyszerű a dolog. Ha 25 év alatti dolgozót keresnek ki kell kötni a hírdetésben, hogy pályakezdő pozicióról van szó.
Ez az egyenlő bánásmód álszenteskedő baromság. Ha dekoratív hostesst keresnek akkor úgysem fognak nyugdíj előtt álló buszvezetőt alkalmazni a pozícióra. Az egyenlő bánásmód cuccal csak azt érik el, hogy egy csomó ember pályázik reménykedik várja, hogy behívják interjúra, de rendszerint egy köszönjük, de már betelt a pozívió sablonválaszt sem kap.

Válasz erre | Előzmény

netep, 2019. szeptember 6., péntek 6:58

Vendéglátó helyen standolási adatok bizonyítják, hogy a megjelenés befolyásolja a forgalmat, borravaló nagyságát. Ha a hirdetésben nem közölhetem az elvárásokat, sok jelentkezőnek pazarlom az idejét, pénzét, hiszen úgysem fogom alkalmazni. Mi a korrekt eljárás, hogy szabályos és korrekt legyek, valamint a kitűzött célt is teljesítsem.

Válasz erre

NÉPSZERŰ
FRISS