2020. december 1. kedd Elza

Pénzcentrum fórum

Vajon miért nem dolgozik így senki? Ezért hajtják ki a belüket a magyar melósok (3)

Tulajdonos: DrNemoda, létrehozva: 2019. június 25., kedd 8:28

Kapcsolódó cikk itt...

BATTYA64, 2019. június 25., kedd 23:04

TSÓKOLOM,NEM TUDJÁK VAGY NEM AKARJÁK TUDNI? A NÉMET SZUPERBRUTTÓ MINIMÁL-ÓRABÉR 24 EURÓ,A MAGYAR 8. TEHÁT,A MAGYAR 8 ÓRÁT DOLGOZIK,AZ 64 EURÓ,A NÉMET 2 ÓRÁT.AZ 48 EURÓ. SZUPERBRUTTÓBAN. TOVÁBBÁ,HOGY VAN EZ? A SZELLEMI DOLGOZÓT LEHET HAJTANI: HOL? TUDOK MUTATNI OLYAN HIVATALT,AHOL 15 ÓRÁIG VAN AZ ÜGYINTÉZŐ,DE 14.30-KOR KIKAPCSOLJA A GÉPET,MERT MEGY A VONATA. MINDEZT 5+ 2 MUNKARENDBEN. A VASÁRNAPI BOLTZÁRAT,AZÉRT NEM SZAVAZNÁ MEG! TOVÁBBÁ,MAJD,HA ASORSZÁM ODAÉR,MAJD FOGLALKOZIK AZ ÜGYFÉLLEL. A DOLGOZÓ PÉLDÁJA,LEHET VALÓS. BÁR,HA EZ SŰRÜN VAN,AKKOR KERESSEN OLYAN BOLTOT,AHOL MEG TUDJÁK SZERVEZNI,HOGY TUDJON ENNI! PONT.KÖSZ.

Válasz erre | Előzmény

lanci1964, 2019. június 25., kedd 20:27

Sajnos sokan nem is akarnak elhelyezkedni. Aki meg dolgozni akar minimálbért kap és akkor inkább 8 órás munkát keres. A nyugdíj miatt is és a fizetés miatt is. Én bolti eladóként dolgozom már 13 éve. De nem egyszer volt rá példa, hogy sem reggelizni sem ebédelni nem tudtam, mert vagy vevőt szolgáltam ki vagy árút pakoltam. Nem csak a szellemi dolgozók vannak hajtva, fizikaiak is. Azt amit 2 évvel ezelőtt 5-6 fős csoportban csináltak meg ma 3 ember végzi mert annyi pénzért nem megy el dolgozni sok ember.

Válasz erre | Előzmény

DrNemoda, 2019. június 25., kedd 8:28

Ezt így ne lehet kijelenteni, hogy a magyarok olyan nagyon igyekvőek. Van olyan is, meg olyan is, aki lazsál. Az útépítések nagyon lassúak, aki ott lézeng, az sem nagyon csinál semmit. A gépek dolgozgatnak, többen nézik az eseményt. És bizony, bár elismerem, hogy a fizikai munka nagyon igénybeveszi az embert, a szellemi foglalkozásuakat lehet a legjobban meghajtani, még enni sem tudnak az idegességtől. De hát nincs is közöttük makkegészséges, tán egy lélek sem !

Válasz erre

NÉPSZERŰ
FRISS