2020. június 1. hétfő Tünde

Pénzcentrum fórum

Tömegével lépnek le külföldre a magyarok: a kor, végzettség nem számít (7)

Tulajdonos: tavasz2, létrehozva: 2018. december 4., kedd 7:18

Kapcsolódó cikk itt...

kocsmaros60, 2018. december 4., kedd 21:20

A Németeknél dolgozó szakembereknek HARMADÁVAL CSÖKKENTETTÉK A FIZETÉSÜKET , ezt követni fogja a szakmanélküliek bére is .....Erre lehet számítani ..Mindenütt egyre több migránst állítanak munkába és ez lenyomja a béreket ....

Válasz erre | Előzmény

kocsmaros60, 2018. december 4., kedd 20:46

salwa01:::: Nyugodtan menjél ki mert még legalább 5 -éved van a 40-éves nyúgdíjig .......Aztán rájössz hogy 53-évesen nem bírod a kinti tempót .....Még a családunk fiataljai is hazajöttek Spanyolból , Németből ...Angliát több kint élő tanácsára elkerülték ...De Te mindent tudsz menj csak nyugodtan , majd haza jössz ha lesz miből addig pont jól elmosogathatsz , takarítasz , kutyát sétáltatsz STB ::::::EZEK A LEGJOBB SZAKMÁK A SZAKMA ÉS NYELVTUDÁS NÉLKÜLIEKNEK :::::::::::::::::::::

Válasz erre | Előzmény

nehiddel, 2018. december 4., kedd 20:11

Szánalmas a PC erőlködése, ahogy hetente átlag kettő ilyen izzadtságszagú cikkel próbálnak kampányolni a kivándorlás mellett. Sajnos hiába, mert a trend már megfordult, többen jönnek haza, mint ahányan kivándorolnak, és ez a folyamat megállíthatatlan. Ahogy drasztikusan nőnek itt a fizetések, egyre kevésbé éri meg kimenni, és egyre nagyobb pofára esés várja a legtöbb kalandvágyó "hőst".

Válasz erre | Előzmény

salwa01, 2018. december 4., kedd 18:47

En minden fiatalnak azt mondom, menjen ki! En 53 éves vagyok, kb. 3 évem van a 40 éves nyugdijhoz, hacsak addig meg nem szüntetik. Mennek en is, csak az nem számítana bele a 40 éves nyugdíjba. Kint megszedik magukat az itthoni fizetesbol, hogyan kezdjek az életüket? Itthon is a munkahelyeken meg kell alkudni, csöndbe kell maradni és akkor jó dolgozó leszel. Ha pofazol, akkor kibasznak a munkahelyedrol. Külföldon legalább megfizetnek!

Válasz erre | Előzmény

herosztratosz, 2018. december 4., kedd 9:47

Miért itthon talán nem vagyunk csicskák??Csak még meg sem fizetnek érte,de a lelkedet is kihajtják!Miféle távlat ez?Külföldi magyaroknak és nem magyarokhoz öntik az ingyenpénzt,itthon meg kapod a CSOK-ot,vagyis a KÖLCSÖNT!Ez az idióta kormány nem veszi észre hogy sem a CSOK,sem az adójóváirás,sem az "inzultációs"kérdőivek nem fognak tudni senkit visszatartani,hogy itt hagyja őket!Az öreg,a beteg,megy a temetőbe,aki még birja magát az meg külföldre!Jól is teszik!

Válasz erre | Előzmény

Vlad7075, 2018. december 4., kedd 8:39

Itthon meg rabszolga!

Válasz erre | Előzmény

tavasz2, 2018. december 4., kedd 7:18

És kint mindegyik csak szolga lesz. Csicska.

Válasz erre

NÉPSZERŰ
FRISS