2019. június 20. csütörtök Rafael

Pénzcentrum fórum

Több mint félmilliós fizetés, ingyen szállás: idősgondozókat keresnek (2)

Tulajdonos: wagnermari, létrehozva: 2018. szeptember 28., péntek 17:46

Kapcsolódó cikk itt...

Juliusz48, 2018. október 8., hétfő 8:18

Én eddig csak napi 12 órában dolgoztam folyamatosan, ami a magyar munkaidőnek több mint kétszerese, ezért már jár a több mint dupla bér. Az sem volt leányálom. Aki ennél is hosszabbat vállal, annak a magyar nővérfizetés 4-5 szörösét kéne keresni, hisz a munkaideje is nagyjából annyi. Nem véletlen , hogy folyamatosan keresik az ápolókat, hisz nem fizetik meg a munkáját, és pihenni sem tud. 6-8 hét után mindenki besokall. Persze a mazochistáknak akik ruhában szeretnek aludn,i és éjszaka többször felkelni, nappal meg folyamatosan pesztrálni, azoknak ideális. Normálisan ezt a munkát 3 embernek kéne ellátni 24-48-as váltásban. Viszont akkor az 1600 euró 1/3-ad része már nem is több mint a hazai fizetés, amiért nem érdemes elindulni.

Válasz erre | Előzmény

wagnermari, 2018. szeptember 28., péntek 17:46

A 24 ÓRÁS HÁZI GONDOZÓK MINDIG A GONDOZOTT LAKÁSÁBAN BIZTOSÍTOTT KÜLÖN LAKRÉSZBEN/SZOBÁBAN LAKNAK-HISZEN HOGYAN DOLGOZZON ÉJJEL/NAPPAL,HA NINCSEN OTT KÉZNÉL ?
mELLESLEG NEGYEDE ANNYI BÉRT KAPNAK,MINT A NÉMET,VAGY MÁS NYELVEN BESZÉLŐ NŐVÉREK,AKIK SOHA NEM MENNEK EL OTTLAKÁSOS HELYEKRE..
tOVÁBBÁ:KI LEHET PRÓBÁLNI,HOGY MENNYI MUNKÁT,TERHELÉST,HÁZI-ÉS KERTI MUNKÁT JELENT A SZAKKÉPZETT NŐVÉREKNEK,AKIKTŐL EZT ELVÁRJÁK !
LEHET KÉRDEZNI-ÉRDEKLŐDNI-ÉS MEGCSINÁLNI...SOKAN TARTJÁK ÍGY EL A CSALÁDJUKAT MAGYARORSZÁGON.

Válasz erre

NÉPSZERŰ
FRISS