2020. július 13. hétfő Jenő

Pénzcentrum fórum

Tízezreket fizethetsz, ha nem cseréled le az útleveled: jobb, ha időben lépsz (3)

Tulajdonos: BATTYA64, létrehozva: 2019. július 21., vasárnap 22:06

Kapcsolódó cikk itt...

BATTYA64, 2019. július 23., kedd 10:32

TSÓKOLOM,MILYEN DÁTUMRÓL BESZÉLÜNK? SAJÁT TAPASZTALATOM,HOGY 1975 UTÁN,MINDEN KÉRDÉS NÉLKÜL KAPTAM PIROS ÚTLEVELET. CSALÁDDAL KÉKET IS. IGAZ,AZ ÖCSÉM ITTHON MARADT. A TELJES CSALÁDNAK,LEHET,HOGY NEM ADTÁK VOLNA MEG. VALÓBAN,AZ IS ÉRV VOLT,HOGY MILYEN SOK HELYEN NEM JÁRT MÉG MAGYARORSZÁGON. MIÉRT BÉCSET AKARJA LÁTNI? TOVÁBBÁ,ELINTÉZTÉK AVVAL,HOGY NINCS VALUTA. AKÁR MÁR JANUÁR ELSŐ MUNKANAPJÁN BEADOTT KÉRELEM ESETÉN IS! MEG,AZ IS BEFOLYÁSOLÓ TÉNYEZŐ LEHETETT,HOGY A CÉGES PÁRTTITKÁRRAL,MILYEN VOLT A VISZONY? SOKUNKNAK,NEM TELJESEN FELHŐTLEN,DE A KÖLCSÖNÖS TISZTELET FENNTARTÁSA MELLETT. 1988 UTÁN,OKAFOGYOTTÁ VÁLT A KÉRDÉS. VISSZATÉRVE, VALÓBAN A LEGOLCSÓBB VOLT ITTHON MARADNI. KÜLFÖLDÖN,BIZONY MEGVETTÜK AZT,AMIT ITTHON NEM VETTÜNK VOLNA MEG.TOVÁBBÁ, ELKÉPZELHETETLEN,HOGY MÉG A TÁGABB CSALÁDNAK IS,NE HOZZUNK VALAMILYEN AJÁNDÉKOT. ITTHON MARADVA,ERRE NEN VOLT SZÜKSÉG. MÁSRÉSZT,HA NEM FÉRT VOLNA BELE,NEM KÉRTÜNK VOLNA ÚTLEVELET. AZ MEG VITATHATATLAN,HOGY SEM A SZEMÉLYIVEL,SEM ÚTLEVÉLLEL,NEM LEHET UTAZNI ÖNMAGÁBAN,PÉNZ NÉLKÜL. CSAK LEHETŐSÉGET KAPUNK. AZ IS IGAZ,HOGY MA MAGYARORSZÁGON,NEM EGY,NEM KÉT EMBER,NEM TEHETI MEG,HOGY UTAZZON. PONT.KÖSZ.

Válasz erre | Előzmény

obsitos, 2019. július 21., vasárnap 23:42

A legszebb /és legolcsóbb!/ időszak az volt, amikor NEM adtak útlevelet, vagy ha kérni merészeltünk, megkérdezték, MINEK AZ MAGÁNAK ????? (azzal is csak "baráti" országokba utazhattunk, Kelet felé)
Nézem ezt az "árubőséget" hányféle változatban kínálják ugyanazt a vackot, amivel NEM LEHET UTAZNI, mert jegyet nem adnak rá !!!!! :-)

Válasz erre | Előzmény

BATTYA64, 2019. július 21., vasárnap 22:06

TSÓKOLOM,NEM ÉRTEM. MIÉRT HAGYNÁM AZ UTOLSÓ PILLANATRA? AKKOR MÁSBAN IS KAPKODNI,ÁTGONDOLATLAN CSELEKEDETEKET VÉGREHAJTANI FOGOK. VAGYIS,JÓ ESÉLLYEL BALESETET FOGOK OKOZNI. EGYÉBKÉNT,EGÉSZSÉGI ÁLLAPOTOMBÓL ADÓDÓAN,CSAK ODA UTAZOM,AHOVÁ ELÉGSÉGES A MAGYAR SZEMÉLYI IGAZOLVÁNY. SZERINTEM SVÁJCBA,LIECHSTEINSTEINBE , SEM KELL ÚTLEVÉL. SZÓVAL,HOGY TERVEZEM MEG AZ UTAZÁSOMAT,HA AZ ÚTLEVÉL ÉRVÉNYESSÉGÉRŐL MEGFELETKEZEM? A SZEMÉLYI,JOGOSÍTVÁNY, A KOCSI ÉRVÉNYES MŰSZAKIJA, BIZTOSÍTÁSA,ZÖLDKÁRTYÁJA,SZINTÉN FONTOS . PONT.KÖSZ.

Válasz erre

NÉPSZERŰ
FRISS