2020. augusztus 7. péntek Ibolya

Pénzcentrum fórum

Te megkapod a sávszélességet, amiért fizetsz? Nagyon sok a panaszos (2)

Tulajdonos: Magda21, létrehozva: 2019. augusztus 17., szombat 7:44

Kapcsolódó cikk itt...

Rocky, 2019. augusztus 18., vasárnap 13:19

Ezek szerint Neked legalább ígértek érte valami pluszt. Nekem eddig is 1000 Mbites csomagom volt, most is annyi, és így emelkedett 39%-kal márciustól. Eddig nem is vettem észre, mert csop. beszedéssel fizetem, és nem nézem minden hónapban, h. mennyit vontak le.
A garantált letöltési sebesség eddig sem volt meg, most sincs meg. A feltöltésire nem lehet panasz, az éppen eléri a garantált szintet. (Érdekes módon kicsit még magasabb is általában a letöltés sebességénél.)
A házon belüli hálózat is levehet persze belőle, meg 2-3 telefon is mindig lóg a wifin (bár amikor azokon nem történik semmi, akkor túl sok sávszélességet biztos nem vesznek el).
Így nehéz megmondani, hogy mennyi lenne a tényleges. Majd lehet, h. kipróbálom, mit bír, ha közvetlenül kötöm a gépet a routerre, és a wifit letiltom. De gyanítom, akkor sem fog fölugrani 55-65 Mbit/s-ról 300-ra, ami a garantált minimum.

Válasz erre | Előzmény

Magda21, 2019. augusztus 17., szombat 7:44

Biztosan nem kapom meg, de hiába reklamálok a szolgáltatónál. Nálunk a Digi 800.-ft-tal (!!!!) megemelte a net díját, hivatkozva a gyorsabb le és feltöltésre, valamint a dupla akkora sávszélességre, de ezekből semmit nem tapasztaltam, csupán csak a díjemelést. Alig érzékelhetően lett gyorsabb a szolgáltatás, sőt, merem mondani, sokszor indokolatlanul lassú. Mikor bejelentettem, szerintük minden rendben volt.... A plusz pénz biztosan.....

Válasz erre

NÉPSZERŰ
FRISS