2018. június 23. szombat Zoltán

Pénzcentrum fórum

Szomorú igazság: nem csak a lóvé miatt húznak el az ápolók külföldre (2)

Tulajdonos: sohbar, létrehozva: 2017. július 17., hétfő 11:42

Kapcsolódó cikk itt...

pmksz, 2017. július 18., kedd 13:46

Gondolja, hogy előáll valamilyen konkrét dologgal, vagy csak uszítani akart? Imádom az ilyen megmondókat !

Válasz erre | Előzmény

sohbar, 2017. július 17., hétfő 11:42

Azért ez nagyon durva állítás, sőt bűncselekmény sorozatra utal:
"Láttam ... olyan idős és súlyos betegeket, akiket kvázi "átsegítettünk a halálba", mert kellett a hely a következő páciensnek, aki lehet, nem is volt annyira rosszul, de a TB ugye "darabszámra" fizet."
Nekem is vannak kérdéseim anyukám és apukám halála kapcsán, de azt hittem, a problémák egy adott kórházhoz kötődnek, de kívülállóként esélytelen volt bármi valós információhoz jutnom.
Kérem, ez a belső forrás álljon elő konkrétumokkal, tisztuljon az egészségügy, legyen eltakarítva, aki nem oda való. Ha az ápolók és orvosok istennek képzelik magukat, az a gyógyításban nyilvánuljon meg, és ne a halálba segítésen. Ha mégis utóbbi az irány, legyen akár még kevesebb kórházunk, sírtöltőkre nincs szükség.
Jelzem, probléma az is, hogy Magyarországon szinte mindig boncolnak, kórházi halál esetén is, tehát a patológusok (is) a minél több hullában érdekeltek.
Kérem ismételten az interjúalanyt, küldje meg a hatóságoknak a konkrétumokat, induljanak el a megfelelő eljárások - így cikkben, külföldről "bilit borítani" azért nem tökéletes megoldás, mert ha igazak a sejtetései, az elkövetők továbbra is ténykednek.

Válasz erre

NÉPSZERŰ
FRISS