2019. június 20. csütörtök Rafael

Pénzcentrum fórum

Súlyos népbetegség ütötte fel a fejét: veszélyesebb, mint a dohányzás (7)

Tulajdonos: BATTYA64, létrehozva: 2018. szeptember 24., hétfő 15:26

Kapcsolódó cikk itt...

miserables, 2018. szeptember 29., szombat 17:57

Ne aggódjon mester.65 éves múltam 175 cm magas és 116 kg. Mégsem aggódom .Minden reggel futok majd súlyzózom ám a diéta már necces.Nagy nehezen lekoplalok 5-8 kg-t de utána visszajön, ha nem tartom a kőkemény 900 kalóriás diétát,Cukrot,tésztát,sertést nem is eszem pedig de már kiütést kapok a lazactól meg csirkemelltől.

Válasz erre | Előzmény

nauseeka, 2018. szeptember 26., szerda 13:32

Szerintem pedig fikázás és felesleges szájtépés. Aki eddig is eljárt mozogni (én is eljárok) az mostantól is fog, aki pedig magasról tesz rá, az nem a PC cikkétől fog megváltozni. Akkor sem, ha 13 féle ráktípussal fenyegetik egy kis diabétesszel megspékelve... Egyébként az összes cukorbeteg /ir-es ismerősöm normális testsúlyú volt mikor diagnosztizálták.

Válasz erre | Előzmény

vctor, 2018. szeptember 26., szerda 11:26

Ez nem fikázás csak tény h nem egészséges elhízni.
Viszont Uúgy egyre több az elhízott pasi is, mint nő világszerte, így nemtől függetlenül szükség lenne többet törődni az egészségünkkel. A sportolás, ill. egészséges étkezés pedig legtöbbször nem pénz, hanem akarat és elhatározás kérdése.
A rendszeres dohányzás, hambievés többe kerül , mint a piacon a zöldség-gyümi - és az otthoni,v.szabadtéri kondiért,futásért sem kell rendszeresen fizetni - csak csinálni..

Válasz erre | Előzmény

Pityu83, 2018. szeptember 24., hétfő 20:53

szokratesz

El vagy tájékozódva,az normális testsúly a magasságodhoz amit írtál :) Én is 176cm magas vagyok csak nekem közel sincs a súlyom a 72kg hoz ezért én más kategóriában vagyok de így is elvagyok :)

Válasz erre | Előzmény

szokratesz, 2018. szeptember 24., hétfő 17:18

Nem fogyasztok burgert, mozgok is, 68 évesen 176 cm-hez 72 kg vagyok, vagyis elhízott a leírt adatok szerint. Meg fogok dögleni. De az vígasztal, hogy a rengeteg hülyeséget, amit meg akarnak etetni velünk nem hiszem el és élem az életemet. Pont.

Válasz erre | Előzmény

nauseeka, 2018. szeptember 24., hétfő 15:39

Nem unják még ezt a heti rendszerességű kövér-fikázást a tisztelt cikkírók? De, valószínűleg igen, unják a saját dumájukat mert most finomodott a dolog egy kis túlsúlyos nő-fikázással. Ha egy túlsúlyos nő rákos lesz, annak maximum az az oka, hogy annyira megutáltatja vele a média a saját testét, hogy végül lelki okokból betegszik meg. Minden betegségnek lelki oka is van. A dagadék, pöfékelő, burgert zabáló zsírdisznó férfiak meg boldogan élnek míg 100 évesen meg nen halnak vagy mi van?!

Válasz erre | Előzmény

BATTYA64, 2018. szeptember 24., hétfő 15:26

TSÓKOLOM,HA BRIT JÖVEDELMEK LESZNEK ,TOVÁBBÁ,ARÁNYAIBAN A -PÓRÁZ NÉLKÜL TARTOTT- KUTYUSKÁK DARABSZÁMA IS A BRIT PÉLDÁT KÖVETI,AKKOR TÉRJÜNK MAJD VISSZA A KÉRDÉSRE! UTÁNA,AKÁR AVVAL IS FOGLALKOZHATUNK,HOGY MILYEN JÓ,HOGY A STADIONOKBAN IS ANNYI NÉZŐ VAN ,MINT A KÖDÖS ALBIONBAN.ARÁNYOSAN. PONT.KÖSZ.

Válasz erre

NÉPSZERŰ
FRISS