2018. december 19. szerda Viola

Pénzcentrum fórum

Súlyos népbetegség ütötte fel a fejét: 2018-ban is rengeteg magyar halhat bele (5)

Tulajdonos: BATTYA64, létrehozva: 2018. január 7., vasárnap 18:43

Kapcsolódó cikk itt...

Frogg, 2018. február 19., hétfő 3:47

A romákkal ez igaz sajnos, és IGEN, van kivétel köztük. De a felháborító, hogy, amikor mindenkit egy kalap alá vesznek. Rengeteg öreg úgy gondolja, hogy minden fiatal lusta és nem dolgozik, holott ez nem így van. Ébredjünk fel, ez nem a Kádár korszak, amikor azt büntették, aki nem dolgozik, és munkáról munkára lehetett ugrálni.
Én is fiatal vagyok, és sok velem egykorú alig kap munkát, és ha kap is, akkor azt is úgy, hogy éppen kijön belőle száraz kenyéren, ha nem költ magára. Az öregek, meg nem mennek nyugdíjba, mert kell a pénz, vagy nem is engedik nekik. Találkoztam már mindkét példával.
Sokszor hallom, hogy nehéz öregnek lenni, hát lehet nekünk fiataloknak nem is adódik meg az, hogy hosszú életünk legyen. Mi nekünk is van bajunk és fel sem fogják sokan, hogy mekkora.

Válasz erre | Előzmény

alibenkuka, 2018. január 11., csütörtök 19:59

Magyarországon sajnos nem tudunk olyan fizetést kínálni, amiből meg lehetne élni. Azért nem, mert nagyon rossz a termelékenységi ráta.
Miért, mert rengeteg egészséges, semmi haszna fiatalember, munka nélkül élősködik a társadalom nyakán! És ez már évtizedek óta, több generáción át így megy. Ha ezek a szociális segélyből élők mind lelkiismeretesen dolgoznának, mint teszik azt a többiek, akkor Európa egyik leggazdagabb országa lehetnénk!
Meg lehet nézni, mennyi a gazdag Nyugat- Európai országok cigány lakossága arányaiban a népességhez viszonyítva és mennyi ugyanez a mutató itt Magyarországon! Könnyű az olyan országnak gazdagnak lenni, ahol arányaiban kevés a nem dolgozó roma lakosság.Válasz erre | Előzmény

Frogg, 2018. január 11., csütörtök 9:13

Ha olyan fizetést kínálnának, amiből meg lehet élni, akkor nem mennének ki külföldre.
felfoghatnák már a vének is, hogy nem a munka büdös, hanem a cserébe kapott jutattás nevetséges. Így nem lehet előre tervezni.

Válasz erre | Előzmény

alibenkuka, 2018. január 9., kedd 10:55

Na és szerinted kifogja kitermelni erre a fedezetet? Mert mi öregek már nemigen és azok a fiatalok, akiknek ez volna a dolga vagy a külföld javait gyarapítják, vagy egyszerűen nem lehet őket munkára fogni! (Végül is igazuk van, minek dolgozzanak, ha gyerekgyártásból is meg lehet élni!)

Válasz erre | Előzmény

BATTYA64, 2018. január 7., vasárnap 18:43

TSÓKOLOM, 1200 EURÓS HAVI MINIMÁLBÉR JELENTŐSEN CSÖKKENTENÉ AZ ANYAGIAK MIATTI STRESSZHELYZETET. NÉHÁNY ÉV ALATT NEM FOG MEGOLDÓDNI,DE A JELENLEGI IRÁNY NAGYON JÓ.PONT.KÖSZ.

Válasz erre

NÉPSZERŰ
FRISS