2018. január 17. szerda Antal, Antónia

Pénzcentrum fórum

Súlyos népbetegség ütötte fel a fejét: 2018-ban is rengeteg magyar halhat bele (4)

Tulajdonos: BATTYA64, létrehozva: 2018. január 7., vasárnap 18:43

Kapcsolódó cikk itt...

alibenkuka, 2018. január 11., csütörtök 19:59

Magyarországon sajnos nem tudunk olyan fizetést kínálni, amiből meg lehetne élni. Azért nem, mert nagyon rossz a termelékenységi ráta.
Miért, mert rengeteg egészséges, semmi haszna fiatalember, munka nélkül élősködik a társadalom nyakán! És ez már évtizedek óta, több generáción át így megy. Ha ezek a szociális segélyből élők mind lelkiismeretesen dolgoznának, mint teszik azt a többiek, akkor Európa egyik leggazdagabb országa lehetnénk!
Meg lehet nézni, mennyi a gazdag Nyugat- Európai országok cigány lakossága arányaiban a népességhez viszonyítva és mennyi ugyanez a mutató itt Magyarországon! Könnyű az olyan országnak gazdagnak lenni, ahol arányaiban kevés a nem dolgozó roma lakosság.Válasz erre | Előzmény

Frogg, 2018. január 11., csütörtök 9:13

Ha olyan fizetést kínálnának, amiből meg lehet élni, akkor nem mennének ki külföldre.
felfoghatnák már a vének is, hogy nem a munka büdös, hanem a cserébe kapott jutattás nevetséges. Így nem lehet előre tervezni.

Válasz erre | Előzmény

alibenkuka, 2018. január 9., kedd 10:55

Na és szerinted kifogja kitermelni erre a fedezetet? Mert mi öregek már nemigen és azok a fiatalok, akiknek ez volna a dolga vagy a külföld javait gyarapítják, vagy egyszerűen nem lehet őket munkára fogni! (Végül is igazuk van, minek dolgozzanak, ha gyerekgyártásból is meg lehet élni!)

Válasz erre | Előzmény

BATTYA64, 2018. január 7., vasárnap 18:43

TSÓKOLOM, 1200 EURÓS HAVI MINIMÁLBÉR JELENTŐSEN CSÖKKENTENÉ AZ ANYAGIAK MIATTI STRESSZHELYZETET. NÉHÁNY ÉV ALATT NEM FOG MEGOLDÓDNI,DE A JELENLEGI IRÁNY NAGYON JÓ.PONT.KÖSZ.

Válasz erre

NÉPSZERŰ
FRISS