2019. július 16. kedd Valter

Pénzcentrum fórum

Súlyos adat: Magyarország a legelhízottabb országok közé tartozik (2)

Tulajdonos: nauseeka, létrehozva: 2018. május 19., szombat 10:36

Kapcsolódó cikk itt...

BATTYA64, 2018. május 20., vasárnap 11:20

TSÓKOLOM, VAN BENNE VALAMI. TEHÁT, AZ ALIG,AZ NAGYON RELATÍV. NEM A LEGJOBB PÉLDA,DE VAN ITTHON OLYAN TERMÉK,AMELYIK AZ EGYIK LÁNCNÁL SIMÁN OLCSÓBB,MINT A MÁSIKNÁL,AKCIÓSAN. TEHÁT,ALIG DRÁGÁBB,AKCIÓSAN. IGAZ,NEM TEGNAP,DE A FÁBRY SHOWBAN IS HALLOTTUK,HOGY AMERIKÁBAN,MÉG A NÉHAI RAPCSÁK IS,CSAK EGY JÓ KÖZEPES, TESTALKATILAG. AZÓTA SEM CÁFOLTA SENKI SEM. EGYÉBKÉNT,HA AZ IRÁNY MARAD,AKKOR HAMAROSAN MINIMÁLBÉRBŐL IS TUDUNK MAJD OLYAN TERMÉKEKET VENNI,MELYEK FELIRATA HÁROM BETŰVEL TÖBB.PONT.KÖSZ.

Válasz erre | Előzmény

nauseeka, 2018. május 19., szombat 10:36

Már megint ez a mantra. De akkor száznegyvenedjére is leírom: minimálbérből, közmunkás bérből vagy segélyből jó, ha kenyérre,tésztára és krumplira telik, norbiápdét, meg bio kaja sajnos nem fér bele a keretbe. A zsíros kenyér pedig köztudottan nem karcsúsít.
2. Az USA-hoz és Mexikóhoz képest a kanyarban sem vagyunk. Éltem mind a két helyen, az emberek felének a testalkata a hordóra emlékeztet. Minő meglepetés, ott is főleg a szegényebbek vannak elhízva, akik olcsó gyorskaját esznek.
3. Ahány mexikói ismerősöm járt Budapesten, mind azt mondta, az itteni emberek nem kövérek.
4. Az,hogy alig vagyunk lemaradva a fent említett országoktól, nettó hazugság. Csak Valakiknek jól esik az emberek önbecsülését még ezzel is rombolni.

Válasz erre

NÉPSZERŰ
FRISS