2019. január 19. szombat Sára, Márió

Pénzcentrum fórum

Súlyos a helyzet: ettől retteg 10-ből 7 magyar (3)

Tulajdonos: Joe36, létrehozva: 2018. február 10., szombat 10:39

Kapcsolódó cikk itt...

krislaci, 2018. február 11., vasárnap 12:48

Úgy tűnik, az "illibrális demokráciák" alapvető sajátossága, hogy szétverik az egészségügyet.
Legalábbis ezt mutatja egy széleskörű nemzetközi felmérés, mely szerint a magyarok és a lengyelek aggódnak a legjobban a hazai egészségügyüktől várható ellátás miatt. Úgy látszik, hogy az illiberális demokráciák fixa ideája, hogy először az egészségügyből, azután az oktatásból kell kilopni a pénzt, mivel ezek nagy összegű költségvetési tételek, tehát innen lehet a legnagyobbat szakítani.
Arra persze ügyelnek, hogy a "közelálló csókosok" részére kiemelt ellátás álljon rendelkezésre. És persze az sem véletlen, hogy a ma már a tolvaj vejkóval, Tiborcz Istvánnal együtt "saját lábán álló" Orbán Ráhel sok tízmillióért inkább Svájcban tanult.
Csak azt nem tudom elképzelni, hogy a parlamenti vagyonbevallása szerint szint földönfutó miniszterelnök miből fedezte mindezt?

Válasz erre | Előzmény

BATTYA64, 2018. február 10., szombat 22:12

TSÓKOLOM,NAGYJÁBÓL STIMMEL. HOL VAN AUSZTRIA,CSEHORSZÁG,SZLOVÁKIA,ROMÁNIA,BULGÁRIA STB. SZEMÉLYESEN PEDIG,HA SZAKORVOSI VIZSGÁLATRA MEGYEK ÉS IDŐPONTOS,AKKOR ABBAN AZ IDŐPONTBAN FOGADNAK IS. ÁLTALÁBAN. AMIKOR MEG ,MIVEL MÁSHOL IS DOLGOZIK AZ ORVOS PL ORTOPÉDIA,AKKOR LEHET,HOGY NEM ARRA AZ IDŐPONTRA ÉRKEZIK,DE ELNÉZÉST KÉR,MAJD ELLÁT. ORVOSHOZ NEM ÚGY MEGYÜNK,HOGY MÁS PROGRAMOT NEM CSINÁLUNK,MERT BÁRMI IS KÖZBEJÖHET? KÓRHÁZBAN PEDIG ÉLŐBEN NINCS HÁLAPÉNZ,MERT TÖRVÉNYTELEN.CSAK A CIKKEKBEN VAN. AZ ORVOSI,NŐVÉRI MUNKA MEG JÓ.PONT.KÖSZ.

Válasz erre | Előzmény

Joe36, 2018. február 10., szombat 10:39

Konklúziót a háttérismerettel lehet csak levonni. Azaz vannak hagyományok. Azaz Török elégedett ez nem azt jelenti jó az egészségügy. Ha nem azt, muszlimnak nem érték az emberélet. Németek előkelő helyen vannak. Azaz elnyomott ország - kussol. Azoknak Merkel is jó. Elegük lett sokára a nagykoalícióból csak,hogy rávilágítsak mi történik és mit tehetnek, kifejezhetik -e elégedetlenségüket. Ahol ha Facebokkon ír valamit meg is büntetik , de a Facebook is figyeli és lép a szólás szabadság nevében. Tehát nagykoalíció volt. Elegük lett a sok éves Merkel nagykoalícióból. Szavaztak. Úgy szavaztak,hogy külön, külön párt csoportra. De azok úgy mond kicsik. Így nem tud kormányt alakítani. Szavazás ellenére,hogy ne legyen vége legyen a nagy koalíciónak. Ezek a pártok összeálltak és nagykoalíció lett. Ausztrália nagy ország ott egy sima baleset légi mentés is telefonos bejelentéstől csak az érkezésig hosszú idő. De Ausztriát valahogy nem látom. Állítólag a világ legjobb ellátó rendszerük van. GDP legmagasabb részét arra ott költik el. Tehát ez a diagram mögött a miért csak úgy érthető, ha tudjuk a kultúrális hátteret is meg a mögötte húzódó érdekeket esetleg elnyomást. Azaz a kifejezésre juttatás esetleges hiányát. Azaz egy német ma már nem meri kimondani,hogy...... lassan semmit nem mer kimondani. Vesztes nép. Bünös nép. Legyőzték, elveszítette még a szólás szabadságát is. Dolgozhat, kussolhat, adózhat . Mi is így vagyunk. Csak mi legalább ugatunk. Igaz semmit nem teszünk nem is tudunk, minket is levertek 1945 ben. Majd 1956 ban, de a pofánk legalább azt ki merjünk nyitni. elmerjük mondani ami szar az szar. Valóságban nem teszünk semmit de legalább pofázunk . Megjegyzem jogosan és helyesen.

Válasz erre

NÉPSZERŰ
FRISS