2020. július 7. kedd Apollónia

Pénzcentrum fórum

Sokan nem figyelnek rá a parkolóban: rendőrségi ügy lehet a vége (3)

Tulajdonos: Tottesz, létrehozva: 2019. május 24., péntek 16:35

Kapcsolódó cikk itt...

BATTYA64, 2019. május 24., péntek 19:43

ARRA,NEM TÉRTEK KI,HOGY A FELEMÁS,MÁS FÉNYTÖRÉSŰ LÁMPÁVAL,SZERINTEM NEM VIZSGÁZIK LE,EGYETLEN AUTÓ SEM. VAGYIS,AZ SEM LEHETETLEN,HOGY PÁRBAN CSERÉLTÉK. A BONUS HUSZONSOKBÓL,NYOLCRA CSÖKKENT. IGEN,TÍZRŐL,MERT NINCS TÖBB. A FENTIEKBŐL KÖVETKEZŐEN, TÉVEDÉSBEN TETSZIK LENNI,HORRIBILIS,NEM REÁLIS ÖSSZEGEKET FIZETNEK KI A BIZTOSÍTÓK.LEGALÁBBIS,A CIKKBEN MEGSZÓLALTATOTT. AZ EDDIGIEK,HELLYEL-KÖZZEL,AKÁR EGYÉNIEKNEK IS TŰNHETNEK,EZÉRT LEÍROM A LEGFOTOSABBAT,AMI NAGYON NEM KÖZTUDOTT: A BIZTOSÍTÓ,ÖNMAGÁBAN,A BALESET OKOZÁSÁT IS TÖBB TÍZEZER FORINTTAL SZANKCIONÁLJA!!! PONT.KÖSZ.

Válasz erre | Előzmény

BATTYA64, 2019. május 24., péntek 19:34

TSÓKOLO,MEG SOK MINDEN MÁSRA SEM TÉR KI A CIKK! SZERINTEM,AMIT ÍRNI TETSZIK,AZ TELJESEN LOGIKUS,EZÉRT NEM ÍGY VAN! SAJÁT TAPASZTALAT. ÉN IS EGY ÓCSKA,HUSZONÉVES,MAGYARNAK MONDOTT,JAPÁN AUTÓ HÁTSÓ BÚRÁJÁNAK 25 SZÁZALÉKÁT TÖRTEM BE EGY PARKOLÓBAN. MEG A LÖKHÁRÍTÓ IS KIPATTANT A HELÉRŐL. A KÁR 3000 FORINT,JAVÍTÁSSAL,BRUTÁLIS ÓRABÉRREL,10000 FORINT. A CIKKBEN IS EMLÍTETT BIZTOSÍTÓ,94000,IGEN KILENCVENNÉGYEZER FORINT KÁRT ÁLLAPÍTOTT MEG!!! SZERINTÜK UGYANIS A CSOMAGTARTÓ IS SÉRÜLT,AZT IS FÉNYEZNI KELLETT. TOVÁBBÁ,NEM KÖTELEZHETŐ A KÁROSULT,HOGY HASZNÁLT BÚRÁVAL PÓTOLJA A TÖRÖTTET!!!

Válasz erre | Előzmény

Tottesz, 2019. május 24., péntek 16:35

Csak a cikk arra nem tér ki, hogy hiába van meg a felelős, akinek a kötelezőbiztositására lesz rendezve az okozott kár.
A biztosító társaságok a javitásnál a sérült-cserélendő alkatrészeinek csak az avult értékét hajlandóak megtéríteni- mondván: a sérült gépjármű kora alapján annak nem fizethetik ki a teljes összeget.

Felteszem a kérdést, ha nekem van egy 10 éves autóm, akkor arra ugyan annyi az alkatrész-legyen szó lökhárítóról, vagy bármi másról-mint egy új 1-2 éves gépjármre? Plusz arról nem is szólva, hogy a baleset előtt egy sérülésmentes állapotról beszélünk, ami ezután már áll fenn!

Válasz erre

NÉPSZERŰ
FRISS