2020. február 24. hétfő Mátyás

Pénzcentrum fórum

Rezsiutalvány: rengeteg jogosult maradhat hoppon, itt vannak a részletek (3)

Tulajdonos: samuka49, létrehozva: 2019. augusztus 24., szombat 8:49

Kapcsolódó cikk itt...

BATTYA64, 2019. augusztus 25., vasárnap 21:02

TSÓKOLOM.NEM TELJESEN. TESSÉK KEDVES LENNI A POSTÁSNAK ELŐRE SZÓLNI,HOGY NE AZ ÉRTESÍTŐT,AZ UTALVÁNYT HOZZA! ESETLEG A GONDNOK IS ÁTVEHETI,MEGHATALMAZÁSSAL. A CIKKBEN,AZÉRT AZ FELHÁBORÍTÓ,HOGY ÉRDEMES-E SORBA ÁLLNI,KÉRDÉS!!! IGEN!!! UGYANIS,VAN OLYAN NYUGDÍJAS,AKI NEM DOLGOZIK MELLETTE,ÍGY CSAK NYUDÓGDÍJA VAN. AMI LEHET,HOGY CSAK ÖTSZÖR KILENCEZER FORINT. NEKEM IS VAN ILYEN ISMERŐSÖM.NEM ÉRTEM,HOGY ENNYIBŐL,HOGY LEHET ÉLNI,DE NEM IS SZERETNÉM MEGTUDNI,ÉLŐBEN! PERSZE,HOGY NEKIK , NAGYON FONTOS. KÉNYTELEN , HA ÚGY ALAKUL,SORBA ÁLLNI ÉRTE. EGYÉBKÉNT,VAN POZITÍVUM: SEM A CIKKBEN,SEM A HOZZÁSZÓLÁSOKBAN,NEM JÖTT ELŐ,HOGY NEM LEHET ÉLELMISZERT VENNI RAJTA. AMIKOR ERZSÉBET UTALVÁNY VOLT,AKKOR MEG AZ VOLT A GOND,HOGY NEM LEHET REZSIT FIZETNI VELE. ÉN SPECIEL,REZSIRE FOGOM HASZNÁLNI,A FELSZABADULÓ ÖSSZEGBŐL MEG ELMEGYEK, EGGYEL TÖBB,EROTIKUS MASSZÁZSRA. PONT.KÖSZ.

Válasz erre | Előzmény

hagnes, 2019. augusztus 25., vasárnap 8:32

Szóval a nyugdíjas üljön otthon szeptember végéig és várja a könyöradományt. Ne dolgozzon, ne vigyázzon beteg unokára, ne kultúrálódjon és ne is sportoljon. Elutazni meg végképp ne merjen. Az egyébként meg unatkozó közalkalmazottak meg örüljenek, hogy sok nyugdíjast láthatnak személyesen kunyerálni , aki mert nem otthon várni a postásra.l.

Válasz erre | Előzmény

samuka49, 2019. augusztus 24., szombat 8:49

Tehát ezzel a jó cselekedetével a kormány egy csomó embert megszívat mert utánajárás is sok kellemetlenséggel járhat,pláne ha közös beszedési megbízásod van.

Válasz erre

NÉPSZERŰ
FRISS