2020. április 4. szombat Izidor

Pénzcentrum fórum

Rettenetes: ennyivel kapnak több nyugdíjat a magyar férfiak, mint a nők (3)

Tulajdonos: pilotax, létrehozva: 2020. február 7., péntek 18:01

Kapcsolódó cikk itt...

BATTYA64, 2020. február 9., vasárnap 23:43

TSÓKOLOM,STIMMEL. EZÉRT KELL HOZZÁSZÓLNI. 15 SZÁZALÉK A JÖVEDELMI KÜLÖNBSÉG, AZ ÉLETKORI,MEG LEGALÁBB 20 SZÁZALÉK. ÍGY,VALÓBAN,MI FÉRFIAK, A 15 SZÁZALÉKKAL NAGYOBB NYUGDÍJAT,LEGALÁBB 20 SZÁZALÉKKAL KEVESEBB IDEIG ÉLVEZZÜK. AZ AZÉRT SOKKAL FONTOSABB,HOGY A PÉNZCENTRUM MEGOLDOTTA!! CIPRUS, EGY NEMZET,SZLOVÁKIA,EGY NEMZET, DE FŐLEG,AZ ÁLTALUNK IRIGYELT,EGYSÉGES,BELGIUM, EGY NEMZET. JÓ,AKKOR BELGIUM. NEM KELLENE SZÓLNI,A FLAMANDOKNAK IS,MEG A VALLONOKNAK IS?? MEG A SZLOVÁKIÁBAN , AZ ÖNMAGUKAT MAGYAROKNAK NEVEZŐKNEK IS??? MEG SPANYOLORSZÁGBAN A BASZKOKNAK IS? MEG AZÉRT,LEHETNE MÉG SOROLNI. NEM? PONT.KÖSZ.

Válasz erre | Előzmény

BullozusPemfigoid, 2020. február 8., szombat 1:06

Ezeknek a majmoknak hiába magyarázol, csak óbégatni tudnak, hogy jaaaaj, de rettenetes.
Valami fura kis perverz októl vezérelve azonban az önjelölt "újságírókik" soha a büdös életben nem hoznák szóba, hogy
- a férfiak többet dolgoznak
- hosszabb ideig vannak a munkaerőpiacon
- a férfiak veszélyesebb, nehezebb, kockázatosabb, stresszesebb melókat csinálják, amiket így jobban meg is fizetnek
- a férfiak tanulnak inkább olyan szakmákat, szereznek olyan végzettségeket, amiket a világban jobban megfizetnek, míg jellemzően a nők azok, akik eltilitoliznak az állami szférában, részmunkaidőben vagy épp lesznke háztartásbelik
- később mennek nyugdíjba
...
Amíg ezek a pénzcentrumosok nem lesznek rákényszerítve, hogy az igazat írják meg, addig csak ilyen szalagcímek és uszítás lesz, semmi más.
- rövidebb ideig élnek, így mégis nettó befizető a rendszernek, ímg a nők nettó haszonélvezői
- a Nők40 a legbrutálisabb igazságtalanság volt, amit a nyugdíjjal valaha tettek

Válasz erre | Előzmény

pilotax, 2020. február 7., péntek 18:01

Azért ez nem feltétlenül a férfiak hibája. Nem túl régen van az, hogy uyanaz a nyugdíjkorhatár mindkét nemnek, vagyis a férfiaknak átlagban kb. öt évvel hosszabb a szolgálati ideje. Itt van a nők 40 év utáni nyugdíjba vonulásának a lehetősége. Általában a nők alacsonyabban kvalivikált munkát végeznek, ebből következően alacsonyabb bérű munkát végeztek, végeznek. Még több hasonló érv is található de nem akarom tovább sorolni, talán még az is, hogy a nők jövedelme akkor is kevesebb ha egyébként ugyanazt a munkát ugyanolyan jól végzik mint a férfiak, de szerintem ez jelenti a kisebb okot a fent felsoroltakkal szemben.

Válasz erre

NÉPSZERŰ
FRISS