2018. június 19. kedd Gyárfás

Pénzcentrum fórum

Panelbontás: van ahol fordítva ülnek a lovon (10)

Tulajdonos: BATTYA64, létrehozva: 2017. június 14., szerda 22:54

Kapcsolódó cikk itt...

BATTYA64, 2017. június 23., péntek 22:36

TSÓKOLOM,KÖSZÖNÖM, TEHÁT ÚGY NÉZ KI JELENLEG,HOGY CSAK A 10. EMELET ÉRINTETT. EGYETLEN EMELETÉRT VALÓBAN NEM ÉRDEMES ELKEZDENI. NEM ÚGY VAN TERVEZVE,HOGY AHOGY ÉPÍTETTÉK, ÚGY SZEDIK SZÉT? TEHÁT DARUVAL. ÉRTELME LEGALÁBB 3 ,DE INKÁBB 5 EMELETET KELL LEVENNI. LEHETNI LEHET EGY SZINTET IS, DE AZ MIÉRT JÓ? DARUVAL EGYETLEN EMELETET LEBONTANI, NEM LEHET GAZDASÁGOS. AMENNYIBEN EZ NEM SZEMPONT, AKKOR MEGVALÓSUL. PONT.KÖSZ.

Válasz erre | Előzmény

jukatro, 2017. június 22., csütörtök 21:39

A lényegre térve : ez nagyüzlet a láncban résztvevőknek, de nem a felső emeleti lakóknak. A deviza hitelesektől az állami vagyonkezelő által átvett lakásokat adnák elsősorban oda, vagyújat ajánlanak fel hitelfelvétellel. De akik felmérik a jelenlegi lakás értékét és ajánlják a beköltőzhetőt találhatnak jelentós külómbséget. Mi van ha rábeszélik a 10. emeleti lakók felét ? Kéretik gondolkodni és használni az eddigi tapasztalatokat és a kormány "megmentési technológiáit.

Válasz erre | Előzmény

Frogg, 2017. június 22., csütörtök 10:09

Nálunk is törvénysértő a galambetetés, de a közösképviselőt nem igazán izgatja ez a dolog.
Lehet, hogy az EU pénz szánják a panelok bontására? És ha valaki pont a tizediken lakik, akkor annak ki fog kártérítés fizetni?

Válasz erre | Előzmény

BATTYA64, 2017. június 22., csütörtök 9:41

TSÓKOLOM , BUDAPESTEN A GALAMBETETÉS SZABÁLYSÉRTÉS, NEM KEVÉS BÍRSÁGGAL. TESSÉK JELEZNI ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐJÉNÉL,HOGY ÖNÖKNÉL IS ÍGY LEGYEN! ADDIG PEDIG A GONDNOK VAGY A KÖZÖS KÉPVISELŐ ILLETÉKES INTÉZKEDNI. ETTÓL MÉG NEM LESZ TÖBB PARKOLÓ,TEHÁT AZ ÖTÖDIKIG BONTANI KELLENE, DE MÉG A PANELFELÚJÍTÁS ELŐTT.UTÁNA IS LEHET,DE AKKOR BONYOLULTABB.A BAJ AZ, HOGY NEM KAPUNK VÁLASZT A LÉNYEGRE, MIBŐL? JELENLEGI ÁLLÁS SZERINT, KÖZPÉNZBŐL VESZÜNK MAGÁNTULAJDONT, ANNAK ÉRDEKÉBEN,HOGY MEGSEMMISÍTSÜK. JÓ EZ NEKÜNK? PONT.KÖSZ.

Válasz erre | Előzmény

Frogg, 2017. június 21., szerda 13:07

Szintem nem bővíteni kéne, hanem a jelenlegi panelokat feljavítani. Itt Miskolcon némelyik úgy néz ki, mintha egy 10 emeletes kukában mászkálnék. Pár éve jól felújítottak pár lakást, de a biztonság hiánya miatt, nem tart sokáig.
Szerintem kamerákat, normális zárakat kellene beszerelni, illetve a gondatlan lakosokat, akik tönkreteszik a lakást, vagy igénytelen körnezetükkel zavarják mások nyugalmát, kéne megfegyelmezni, estleg végső esetben kitiltani. Például egy ismerősöm lakása feletti teraszon egy idős hölgy galambokat etet, és emiatt folytok összepisztítja a frissen mosott ruhákat. Volt hogy a kajába is belement a galambürülék. Ezekkel kéne foglalkozni, aztán a szépítés.

Válasz erre | Előzmény

BATTYA64, 2017. június 21., szerda 9:05

TSÓKOLOM, NAGYON KÖSZÖNÖM, ETTŐL MÉG NEKEM MACERÁS NYOMOGATNI,MÁSRÉSZT TOVÁBBRA IS KITARTOK AZ MELLETT,HOGY A TARTALOM SOKKAL FONTOSABB,MINT A FORMA, TOVÁBBÁ AZÉRT VAN A TÉMA, MERT ERRE SZŰKÍTENÉNK A HOZZÁSZÓLÁSOKAT. ETTŐL MÉG MÁSSAL IS LEHET FOGLALKOZNI, DE VALAMENNYIRE NEM SÉRTŐ A TÉMÁT FELVETŐRE, HOGY LÉTREHOZOTT VALAMIT, AMIT FONTOSNAK TART, MÉGIS LEGFELJEBB CSAK ÉRINTŐLEGESEN,IDŐNKÉNT MÉG ÚGY SEM ARRÓL ÍRNAK A HOZZÁSZÓLÓK? EZEK ISMERETÉBEN TISZTELETTEL ÉRDEKLŐDŐM, HOGY A PANELBONTÁS TÉMÁHOZ NINCS EGY PÁR MONDATA? BONTUNK, BŐVITÜNK,ESETLEG MINDKETTŐ. PONT.KÖSZ.

Válasz erre | Előzmény

Frogg, 2017. június 19., hétfő 12:15

Az "Ordítva pofázáson" azt értette, hogy az egész komment nagy betűkkel van írva. Az interneten a folyamatos, nagybetűs szöveg ordításnak felel meg - ami, nem egy közkedvelt dolog - és sokan azt hihetik, hogy ön is az afféle ordítozós fajtából származik. Ezért mondom, hogy a caps lockot ki kell kapcsolni, mert ez olyan, mint a külalak: erről ítélik meg az embert.
Most ezzel nem kötekedni akarok csak segíteni.

Válasz erre | Előzmény

BATTYA64, 2017. június 16., péntek 9:58

TSÓKOLOM, HOGY JÖN KI AZ ORDÍTVA POFÁZÁS ? INDÍTVÁNYOZOM,HOGY TESSÉK KEDVES LENNI VÉGIGOLVASNI! NEKEM KIJÖN,HOGY TÉGLA IS,PANEL IS,CSAK NEKEM AZ ÜLLŐI ÚTI PANEL NEM TARTOZOTT A NEVEZETT FÖLDRAJZI EGYSÉGHEZ.KÖSZÖNÖM,ODA TARTOZIK. A BONTÁS,ILLETVE A BŐVÍTÉS TÉMÁHOZ NEM LENNE EGY PÁR SORA? ÉN SPECIEL ÚGY ÉRTELMEZTEM,HOGY EZ A TÉMA. TEHÁT BONTUNK,BŐVÍTÜNK,ESETLEG MINDKETTŐ? MIND MAGAM MIND A TÖBBIEK NEVÉBEN IS KÖSZÖNÖM,HOGY VETTE A FÁRADTSÁGOT ÉS MEGOSZTOTTA GONDOLATAIT ÍRÁSBAN.ÍGY MÁR SOKKAL JOBBAN MUTAT AZ OLDAL. VAN KOMMUNIKÁCIÓ.PONT.KÖSZ.

Válasz erre | Előzmény

Aradsega, 2017. június 15., csütörtök 7:03

Az ordítva pofázás helyett menj oda és nézd meg magad. Van tégla is, meg panel is.

Válasz erre | Előzmény

BATTYA64, 2017. június 14., szerda 22:54

TSÓKOLOM, AKKOR MOST VISSZABONTUNK AZ ÖTÖDIKIG VAGY BŐVÍTÜNK? A JÓZSEF ATTILA TELEP NEM TÉGLA? ARRA VONATKOZIK, ESETLEG AZ ÜLLŐI ÚTON NÉHÁNY PANEL. MELYIK LESZ BŐVÍTVE? MINDEGYIK? NEKEM EZ ÍGY EGY KICSIT ZŰRÖS, DE MAJD CSAK KIBOGOZZA VALAKI.PONT.KÖSZ.

Válasz erre

NÉPSZERŰ
FRISS