2020. szeptember 20. vasárnap Friderika

Pénzcentrum fórum

Óriási változás vár a bankszámlánkra: eltörlik ezeket a díjakat? (1)

Tulajdonos: budapest-dot-icu, létrehozva: 2020. január 18., szombat 0:38

Kapcsolódó cikk itt...

budapest-dot-icu, 2020. január 18., szombat 0:38

Édes Istenem, hová lett a magyar agyafurtság? A bankoknak tessék összefogni, a 20k alatti utalásokat ingyenessé tenné és arra biztatni az embereket, ha ennél nagyobb összeget kívánnak utalni, egyszerűen tegyék meg több részletben. Pl 80000 -> 4x20000.....
36459 = 20000,16459
Tudooom par százezres v. milliós tetelnél macerás lehet, habár akkor ott a tömeges utalás...egy Excel táblázatban pillanatok alatt elkészítheted, feltölt, elutal.
A bank kidobhatna egy automata xls sablont is, összeg /adatok beir, és szépen feldarabolja az összeget, és csak fel kell tölteni.

Juteszembe- Ft utalás, egy összegben akar utalni vagy osszuk szét 20ezrenkent, és máris user friendly, ott a választás a küldő oldalán.
A fogadó oldalra is mehet egy script, természetesen tájékoztató jelleggel, hiszen akkor látszik, hogy 20k alattiak az utalások...az egy (v. X ) percen belül érkező(ha már ugyis 5mp alatt meg kell érkeznie,) azonos szlaszamrol fuzze össze és emberünk nem tépi a haját a rengeteg tétel miatt.

Hajrá!
...
Tizen X évvel ezelőtt beragtam a számlavezető bankomra, mert vmi összeget követeltek, amit jogosulatlannak tartottam és az x ezer ft.os utalást az előbb említett tömeges utalással intéztem 1Ft-onként nekik...meg amúgy is kíváncsi voltam hogyan működik ez a szolgáltatás ;-)

Válasz erre

NÉPSZERŰ
FRISS