2020. június 4. csütörtök Bulcsú

Pénzcentrum fórum

Nyugdíjasok, figyelem: pénz áll a házhoz, ennyivel emelkedhet a nyugdíj (3)

Tulajdonos: szokratesz, létrehozva: 2019. április 20., szombat 4:27

Kapcsolódó cikk itt...

BATTYA64, 2019. április 21., vasárnap 20:40

TSÓKOLOM,AKÁRMENNYIVEL TÖBB,EL TUDJUK KÖLTENI! BÍZOM BENNE,HOGY AZÉRT EZ,MINIMUM 5000 FORINT LESZ! IGEN,LEHET AVVAL FOGLALKOZNI,HOGY KINEK,MENNYIVEL LESZ TÖBB. ETTŐL MÉG, ENGEM CSAKIS ÉS KIZÁRÓLAG AZ ÉRDEKEL,HOGY NEKEM,MENNYIVEL LESZ TÖBB. ÉN,MENNYIT TUDOK KÖLTENI AZ ENYÉMBŐL. SENKI MÁSÉT,NEM TUDOM KÖLTENI,CSAK A SAJÁTOMAT. AKÁRMENNYI VAN MÁSNAK. AZT Ő TUDJA KÖLTENI. PONT.KÖSZ.

Válasz erre | Előzmény

Hermelin, 2019. április 21., vasárnap 17:35

Ezek azt csinálnak,amit akarnak.Ez tetszik a sok birkának.A nyugdíjasokat elmebeteg szinten kezelik,amit csak lehet megvonnak tőlük.Ennél aljasabb rendszer még nem volt ebben az országban.

Válasz erre | Előzmény

szokratesz, 2019. április 20., szombat 4:27

Amikor a a hatalom képviselőinek juttatásai 70% feletti mértékben nőttek rövid idő alatt, a béreket 30% körüli mértékben emelték, a nyugdíjasok szemét kiszúrják 0, 4%-al, enyhén szólva is arcpirító. 40-50 év gályázás után, ez csak és kizárólag megalázás. A hírekben szereplő számok szerint ez 2 csomag wc papír ára, miközben az alapvető élelmiszerek ára 20-70%-al emelkedtek fél év alatt. Emelkedtek a közüzemi díjak is hasonló mértékben. A mai nyugdíjam pl. felét éri 2002-höz képest. Miről beszélnek? A nyugdíjért megdolgoztunk, fizettük az adókat és járulékokat, az egyik államtitkár úr meg kijelentette, hogy a nyugdíj nem jár, csak adható és bármikor megvonható.Már nem hiszem el, hogy lesz ebből az ígéretből egyáltalán valami....Pont

Válasz erre

NÉPSZERŰ
FRISS