2020. május 27. szerda Hella

Pénzcentrum fórum

Nem várt számlát kaphatnak a vízművektől háztulajdonosok: nincs mese, fizetni kell! (4)

Tulajdonos: DrNemoda, létrehozva: 2019. december 15., vasárnap 14:48

Kapcsolódó cikk itt...

efi99, 2019. december 16., hétfő 13:51

@DrNemoda
Heti rendszerességgel téma most már ez.
Én is mindig leírom ezt, hogy ALKALMATLAN az általuk beszerelt vízmérő, mert nem bírja a magyar klimatikus viszonyokat, aztán mindig le vagyok ugatva, hogy de bizony nekünk kell dédelgetni, meg szigetelni, meg ilyen aknát csinálni, meg olyat, meg minden. A szolgáltató kötelessége - mint minden más szolgáltatónál - a mérés, a saját eszközével, a saját maga által előírt, kiépített és karbantartott módon, ehhez nekem semmi közöm nem szabadna lenni. Továbbá papolnak az elfagyásról, de amúgy a vízmérő előtt bejövő csőcsonk - ami már végképp az övék - ugyanúgy nincs szigetelve, kíváncsi lennék ki lenne megint a hülye, ha leszigetelném a vízórát, meg mögötte a csövet, de előtte nem és akkor az a cső repedne meg.

Válasz erre | Előzmény

BATTYA64, 2019. december 15., vasárnap 16:12

TSÓKOLOM,IGAZ. A LÉTEZŐ SZOCIALIZMUSBAN ÉS ELŐTTE,ENNÉL NAGYOBB FAGYOK VOLTAK. AKKOR EZ,NEM VOLT GOND? EGYÉBKÉNT PEDIG,HA NEM HASZNÁLJÁK,AKKOR ZÁRJÁK EL AZ EGÉSZ RENDSZERT. AMENNYIBEN HASZNÁLJÁK,AKKOR MEG,AKÁR SZOMSZÉDI SEGÍTSÉGGEL,IDŐNKÉNT FOLYASSÁK A VIZET. PÖNT.KÖSZ.

Válasz erre | Előzmény

DrNemoda, 2019. december 15., vasárnap 14:49

Jut eszembe, a vízműveknél köthető biztosítás is erre az esetre, úgy valamivel olcsóbb ! De ze nem reklám, igy iy, úgy is. fizetsz, ez a szereped a dologban !

Válasz erre | Előzmény

DrNemoda, 2019. december 15., vasárnap 14:48

NIncs mese, úgy kirabolnak, hogy te még a falhoz tapadva sem tudod elkerülni ! Mert ugye, mi a fenét tehetsz et az elfagyás ellen ? Nem te ástad az aknát, nem te tetted bele az órát, nem te lehellted a fagyot. Elfagy, az állam meg elveszi az akármennyi (egységára ugyancsak valamennyi) pénzedet. Punktum. Einstand. Marháskodhatsz a hungarocellel, a ronggyal, hiff el, semmit sem használsz veke !

Válasz erre

NÉPSZERŰ
FRISS