2019. április 20. szombat Tivadar

Pénzcentrum fórum

Ne dőlj be a simlis online boltoknak: ezek a leggyakoribb trükkjeik (2)

Tulajdonos: alex1953, létrehozva: 2018. november 5., hétfő 22:15

Kapcsolódó cikk itt...

nauseeka, 2018. november 6., kedd 19:31

Soha nem utalok előre egyiknek sem, ha nincs más opció, keresek hasonló oldalt ahol van utánvét. Így ha jön a hívás, hogy bocs nem létezik a termék, "kedvesen" közlöm, hogy nem ártana néha frissíteni az oldalt, és minden következmény nélkül törlöm a rendelést.

Válasz erre | Előzmény

alex1953, 2018. november 5., hétfő 22:15

Ne dőlj be a simlis online boltoknak, de a még simlisebb statisztikai adatoknak se!
Magyarul; Az ITM nem mond igazat az 54%-ról 15%-ra visszaszorítással kapcsolatban! Tele vagyunk nem csupán csaló, félrevezető weboldalakkal, hanem abszolút lenyúló, árut, készletet, székhelyt, telephelyet, cégnevet, elérhetőséget, (telefon) mellőző kamu „cégekkel”…
Ilyen például a most is „tomboló”, hatalmas, fantasztikus választékot felvonultató, és persze óriási kedvezménnyel kínáló valami, a http://www.jozsefmazas.com !!!
Ember nincs, aki kapott volna tőlük valamit a pénzéért, de sok más is „szállít” meglepetéseket, például iPhone helyett! Ha óriási „kedvezménnyel” vállalja a semmit, akkor is százezreket kaszálnak egyénenként… Direkt nem vevőket írok, mert ők zömmel balekok! Elvakulnak a hatalmas „kedvezmények” láttán és a biztonságérzetük szikrája is elillan, ha ugyan volt valaha ilyen nekik!?
Előre kell utalni ugyanis a kamu cégeknek, csak bankszámlaszámuk van, onnan lehet(ne) felismerni őket, semmi más adatuk NINCS!
Szóval a 15% és a visszaszorítás hihetetlen, pedig még az „egyéni vállalkozókról” nem is szóltunk! (Nincs kamu weboldala sem, csak hirdet érintetlen csomagolású, dobozában új, garanciális, stb. cuccokat, hatalmas árengedménnyel!)
Egy oldalt viszont tudok, ahol bármely „weboldal” ellenőrizhető kb. 1 perc alatt biztonság szempontjából! >> https://www.scamadviser.com/
Enter the website name here szövegre kattintva kell beírni/bemásolni a weboldalt!

Válasz erre

NÉPSZERŰ
FRISS