2020. szeptember 20. vasárnap Friderika

Pénzcentrum fórum

Megszólalt a Parlament elnöke: erről a két nyugdíjkérdésről lehet népszavazás (5)

Tulajdonos: lesliev61, létrehozva: 2020. január 20., hétfő 13:59

Kapcsolódó cikk itt...

Joco-2, 2020. január 24., péntek 17:15

Mi ez a nyögdíjas parlament nevű marhaság? Én aki 76 éves és közepes pénzen nyugdíjaskodó vagyok, azt mondom, hogy ez újfent egy pénzkeresésre alakult gittegylet. Nem kell mindenkinek rögtön bedőlni!

Válasz erre | Előzmény

domi1955, 2020. január 21., kedd 18:06

Teljesen egyetértek

Válasz erre | Előzmény

efi99, 2020. január 20., hétfő 18:56

Valaki mondja már meg ugyan miért kéne az inflációnál nagyobb béremelkedést is figyelembe venni? És ha az infláció alatti lesz a béremelés, akkor majd azért harcolnak, hogy a nyugdíjaké is alatta legyen?
Önként vállalt túlóra meg nincs !!! A túlórát a munkáltató rendelheti csak el, nem úgy van, hogy ha valaki kicsit meg akarja dobni a keresetét (meg a nyugdíját), akkor bent marad még 2 órát kávézgatni úgyis esik kint az eső.

Válasz erre | Előzmény

Hermelin, 2020. január 20., hétfő 18:06

Ez már megint szarlapátolás.Hány nyugdíjas szervezet kell még?Ezek csak csinálják maguknak a poziciókat,miközben a nyugdíj körül nem történik semmi.Ugyanúgy alatta marad az inflációnak az emelés,ugyanúgy a nyugdíjas társadalom nyakán élősködik az állam az alultervezett ny.emeléssel,a prémium elcsalásokkal,stb.Ki a túró választotta meg ezt a parlamentet?Ha már felálltak tegyenek is valamit,ne csak a tiszteletdíjat söpörjék be.Szervezzenek demonstrációt.Az igen!Ez a levelezgetés NULLA !Ki az UTCÁRA!!!!!!!!!!

Válasz erre | Előzmény

lesliev61, 2020. január 20., hétfő 13:59

Ezt a módszert kikérem magamnak !!!
A cikk címében jelzett "két nyugdíjkérdésről, amiről LEHET NÉPSZAVAZÁS" egyetlen szó sem esett a cikkben. Csupán arról, hogy a "Nyugdíjas Parlament" nevű nem hivatalosan létező "szervezet" mit szeretne … Ezek nagyon tetszetős kérdések, de semmi esélye, hogy népszavazást engedélyeznének költségvetést érintő dolgokról.
És bizony, ha nem ilyen TUDATOSAN FÉLREVEZTŐ a cím, akkor bizony lehet, hogy meg sem nyitom, és szerintem ezzel nem vagyok egyedül. Ez egy klikkhajhász módszer, amit egy normális, magára valamit is adó média nem enged meg magának !!!

Válasz erre

NÉPSZERŰ
FRISS