2020. február 28. péntek Elemér

Pénzcentrum fórum

Megoldás kell: többen halnak így meg a négy fal közt télen, mint az utcán (4)

Tulajdonos: obsitos, létrehozva: 2020. január 28., kedd 8:30

Kapcsolódó cikk itt...

obsitos, 2020. február 1., szombat 15:22

Sajnálatos, hogy EGYEDÜL VAGY !!!
Feleségem 28,500.-Ft-ot kapott az 50%-os (akkor még volt ilyen) rokkantságért, egészen 56 éves korától 62 -ig, utána viszont lett RENDES nyugdíja, mert 33 évvel számolták el, végi közalkalmazott volt, nem túlfizetve.
Kérdésem: - Miért vagy egyedül, sem élettárs, sem gyermekek a társadalom hibájából ???????

Válasz erre | Előzmény

holdviola, 2020. február 1., szombat 13:55

Sajnálatos a helyzete. A problémát ott látom hogy az életükben nem vagy alig dolgozó , link életvitelt folytatókna a sok civilszervezet, a jogászaik is ennek a link réteg jogaier áll ki!! Miközben az életüket ledolgozók, de mégis szegényen betegen maradtak, ő ertük vhogy senki nem szòl!! Mert incsenek szem előtt, nem fetrengenek az utcán, nem követelőznek csak próbálnak vegetálva megélni!!Valahogy az ö problémájuk megoldására nincs külfölfről és ittthon sem akarat, sem pénz!! Szégyenletes az jhogy nálunk aclumpen, élősködő deviáns rétegk jogait fontosabbak, mint a tidztes szegényben élőké !!

Válasz erre | Előzmény

laikus59, 2020. január 30., csütörtök 12:59

Obsitos, tudod, a kérdésed tipikus áldozathibáztatás, mely azt sugallja, hogy nyilván nem dolgoztak egész életükben, ezért nem tudják fizetni a fűtést. Nos, elmondom Neked a SAJÁT esetemet, hogy legyen egy kis rálásátod a jelenlegi rendszerre: 32 év munkaviszonyom van, a nyugdíjkorhatáromat az én korosztályomnak felemelték 10 !! évvel, azaz 55 év helyett 65 éves koromba mehetek nyugdíjba, s mikor már 59 évesen nem bírtam a napi 10-12 órai munkát és belerokkantam, akkor leszázalékoltak és betettek egy olyan kategóriába, ahol 45 ezer ft volt a felső határ !!! Ennyi a maximum adható pénz - hiába volt jó keresetem előtte. És immáron 1 éve ebből a pénzből kell(ene) megélnem (ennyi a lakásrezsi). Szóval nem kéne látatlanban hibáztatni embereket: 32 év munka után 45 ezer ft - ennyit ér a társadalomnak egy ember :-(

Válasz erre | Előzmény

obsitos, 2020. január 28., kedd 8:30

Vajon mivel voltak elfoglalva egész életükben, hogy nem tudtak fűteni ????????

Válasz erre

NÉPSZERŰ
FRISS