2020. július 13. hétfő Jenő

Pénzcentrum fórum

Már ezért is pénzt kér a bankod: senki nem tud róla, aztán jön a meglepetés (5)

Tulajdonos: pacsni, létrehozva: 2019. június 4., kedd 18:27

Kapcsolódó cikk itt...

BATTYA64, 2019. június 5., szerda 22:37

TSÓKOLOM,STIMMEL. EGYÉBKÉNT,ÉN SEM A KONDÍCIÓS LISTÁVAL KELEK ÉS FEKSZEM. BANKKÁRTYA ESETÉBEN,A FIÓKOT VÁLASZTOTTAM VOLNA!BÁR EMLÉKEZETEM SZERINT,NEM VOLT VÁLASZTÁSOM,KÜLDTÉK A NEM AKTÍVÁLT KÁRTYÁT. ÍGY IS,TÖBB EZER FORINT VOLT A KÁRTYADÍJ. AKKOR IS,HA NEM KAPTAM MÁSIK KÁRTYÁT, MERT TÖBB ÉVIG ÉEVÉNYES. A CIKK,JÓ! PONT.KÖSZ.

Válasz erre | Előzmény

mufflinca, 2019. június 5., szerda 6:44

Jó reggelt :)! Erre most tetszettek rájönni? A bank (is) tipikusan olyan esetekre von költséget, amit az ember józan ész szerint nem sejtene! Van még ezenkívül más is. Mindig, ismétlem mindig tanulmányozzuk a kondíciós listát! Legyen az mindig a legfrissebb és azzal keljünk, feküdjünk! Ha tudjuk betéve, akkor kezdjük összehasonlítani más bankokéval! Van választás :)!

Válasz erre | Előzmény

BATTYA64, 2019. június 4., kedd 23:22

TSÓKOLOM,VALÓBAN,NEM KÖZTUDOTT. AZ SEM KÖZTUDOTT,HOGY EGY KÖZLEKEDÉSI BALESET, KOCCANÁS IS PÉNZBE KERÜL A BIZTOSÍTÓ FELÉ,PLUSZ,A BONUS ROMLÁSA. TEHÁT,A BANKKÁRTYA ESETÉN,VÁRJUK A POSTÁST. ENNEK ISMERETÉBEN,PLÁNE UNDORÍTÓ, A CSÁNYI SIRÁNKOZÁSA,HOGY KEVESEBB A - EXTRA - PROFIT. JÓ, NEM KELL ABBA A RONDA ZÖLD-FEHÉR BANKBA MENNI. NEKEM , AZ ÚR 1994. ESZTENDEJÉBEN ELLOPTAK 20 MÁRKÁMAT. AZÓTA SINCS VÁLASZ,HOGY MIÉRT,MILYEN JOGON? VAN OLYAN NORMÁLIS,A BETÉTES PÉNZÉT,NEM ELLOPÓ PÉNZINTÉZET IS,AHOL NULLA FORINTBA KERÜL A BANKKÁRTYA ÁTVÉTELE BANKFIÓKBAN.TESSÉK OTT BANKOLNI! PONT.KÖSZ.

Válasz erre | Előzmény

Pityu83, 2019. június 4., kedd 23:01

Rossz szarházi köcsögök mindent meg tesznek,hogy vonhassanak bármit a pénzünkből.Igaz én postán kaptam meg az OTP kártyám de később jött a szép min ötezres levonás.De kezdtem xy kevés költséggel a bankolást most meg min évente tizenezret levonogatnak pl havi zárlati díj csak az a fura nem minden hónapban van ilyen csak mikor hogy meg sorolhatnám a sok szar költséget.

Válasz erre | Előzmény

pacsni, 2019. június 4., kedd 18:27

az egesz bank csoport egy szemet tolvaj banda, mind egytol-egyig csavargo

Válasz erre

NÉPSZERŰ
FRISS