2020. szeptember 24. csütörtök Gellért, Mercédesz

Pénzcentrum fórum

Lement a szavazás: tényleg korhatárhoz kötnék a jogosítványt? (8)

Tulajdonos: Freeenk, létrehozva: 2020. július 31., péntek 21:37

Kapcsolódó cikk itt...

Joco-2, 2020. augusztus 2., vasárnap 9:26

Ennél a majombalázsnál bunkóbb kivagyibb embert ritkán találni, látni. Nem véletlenül olyan az otthoni kapcsolata az idős szüleivel is amilyen. Aki képes ilyen széles körben tudatosan ilyen szavakkal megbélyegezni egy generációt pusztán azért, hogy "okosakat" mondjon a fizetése ellenében - meg anélkül is, az a szemembe egy nagy nulla. Ő egyébként is. Kívánom, hogy érje meg egészségben ezt a tisztes kort, amit már mi megéltünk és majd akkor gondoljon vissza a mostani szenvelgéseire. Ha még fog tudni gondolkodni az eszement agyával....

Válasz erre | Előzmény

efi99, 2020. augusztus 1., szombat 21:37

Akkor most megint arra jutottunk, hogy egy vérnyomás mérést, meg egy látásvizsgálatot letudva és mindenki alkalmas a vezetésre?
Mert ez bizony egyáltalán nem így van.

Válasz erre | Előzmény

roadrunner18, 2020. augusztus 1., szombat 20:39

Szerintem Balázskát kellene kényszermunkára bezárni amíg él mert ez súlyosan társadalomellenes uszítás volt.

Válasz erre | Előzmény

MSzili96, 2020. augusztus 1., szombat 19:35

Azért elnézve azt, hogy pl. az unokaöcsémet néhány éve egy láthatóan 35-40 év körüli ember ütötte el és hagyta cserben. Az is tény, hogy az autópályán forgalommal szemben is általában nem a huszonévesek mennek. Szóval érdekes a felvetés itt is.

Válasz erre | Előzmény

MSzili96, 2020. augusztus 1., szombat 19:32

Azért nem kell általánosítani egy korcsoportot sem. Legalábbis én ezen a véleményen vagyok. Jómagam 24 éves múltam féléve és alig múltam 14 éves, amikor segédmotor-kerékárra, majd pedig alig 18 éves koromba pedig autóra megszereztem a jogosítványt. Megpróbálok minden szabályt betartani. Nekem éppen az a tapasztalatom, hogy bizony a 30-40-es korosztály az, aki napközbeni balesetek többségét okozzák. Az én korosztályom pedig az illegális éjszakai gyorsulásokkal tudnak a legtöbbször galibát okozni. (Ezt magam is elítélem!) Arról viszont érdekes módon nem beszél senki, hogy nagyon sok fiatalnak a jogosítvány óriási kiugrási lehetőség, merthogy a lakhelyén sem középiskola, sem felsőoktatási intézmény, sem pedig munkahely. A tömegközlekedés pedig folyamatosan romlik, hisz vonat sosem volt, a buszközlekedést meg teljesen szétverték. (És nem új keletű dolog ez!)

Sajnos nagyon egyoldalúak a jogosítvánnyal és ennek megszerzésével kapcsolatos információk.

Válasz erre | Előzmény

LCoder, 2020. augusztus 1., szombat 17:26

Szerinted hányszor nagyobb az esélyed arra, hogy abba halsz bele, hogy a belédszáll szemből egy a beláthatatlan kanyarban 120-szal előző ifjú titán, mint az hogy szembe jön veled valaki az autópályán ?

Válasz erre | Előzmény

efi99, 2020. augusztus 1., szombat 10:21

Így van.
Ebből a korosztályból a nem tudatos szabályszegők kerülnek ki, ami pont ugyanannyira veszélyes. Én 25 évest nem láttam forgalommal szemben az autópályán.

Válasz erre | Előzmény

Freeenk, 2020. július 31., péntek 21:37

55 éve vezetek balesetmentesen. Még soha nem láttam záróvonalon 140-nel hosszú kocsisort előző idős vezetőt, vagy járműforgalom elöl elzárt területen álldogálót, előzgetőt. A tudatos szabályszegők nem ebből a rétegből kerülnek ki.

Az beképzelt Hogyishívják Majombalázs meg szégyellje magát a kirohanása és nívótlan pojácáskodásai miatt !

Válasz erre

NÉPSZERŰ
FRISS