2019. március 27. szerda Hajnalka

Pénzcentrum fórum

Lehetetlen jó szakembert találni: csak a kóklerek maradtak? (3)

Tulajdonos: BATTYA64, létrehozva: 2018. május 15., kedd 9:50

Kapcsolódó cikk itt...

BATTYA64, 2018. május 15., kedd 22:20

TSÓKOLOM,NEM TELJESEN VILÁGOS. 75 EZER FORINT,TÉNYLEG NEM SOK,DE EGYES SIRÁNKOZÓ MŰVÉSZEINK,A FELÉT KAPJÁK. TOVÁBBÁ NEM VILÁGOS,HOGY MILYEN JÖVEDELEM UTÁN TETSZETT ADÓT FIZETNI? ESETLEG MINIMÁLBÉRRE BEJELENTETT VÁLLALKOZÓ? UTÁNAM IS FIZET A CÉGEM ADÓT,JÁRULÉKOT,TOVÁBBÁ,A NAV FELÉ, MINDENKI ADÓZIK. MI ALKALMAZOTTAK IS. AZ IGAZ,HOGY AMIKOR NAGYOBB A KIADÁS,MINT A BEVÉTEL,AKKOR BE KELL ZÁRNI.BÁR FORDÍTVA VAN. ELŐBB A BEVÉTEL ÉS ABBÓL A KIADÁS. EGYÉBKÉNT PEDIG,ÉN ÚGY TUDOM,HOGY MA MINDEN IPAROS KELL ITTHON. TÉVEDNÉK? PONT.KÖSZ.

Válasz erre | Előzmény

wagnermari, 2018. május 15., kedd 20:02

A CIKKBEN SZEREPLŐ TÉNYEKRE ÍROK,NEM IDE VÁLASZOLOK.eNGEM MEGÖLTEK A NYUGDÍJAMMAL 40 ÉVI MUNKÁÉRT KAPOK 75 EZER FT-OT-,ITTHON NEM KELLEK,TIZEDIK ÉVE DOLGOZOM NÉMETFÖLDÖN-OTT KELLEK !!!

FÉRJEM KÁRPITOS/BÚTORKÉSZÍTŐ/RESTAURÁTOR,TÖNKRETETTÉK A JÁRULÉKOKKAL,ADÓKKAL,FELSZÁMOLTUK A BT-T-AMI 800 000 fT-BA KERÜLT !!!!! ÉS MÉG JÖNNEK RÉSZÖSSZEGEK ÉS A nav EGY ÉVE PÖCSÖL RAJTA !

EGYSZERŰ,MENJÜNK EL INNEN,VAGY DÖGÖLJÜNK MEG-EZT AKARJÁK.

Válasz erre | Előzmény

BATTYA64, 2018. május 15., kedd 9:50

TSÓKOLOM, TESSÉK A MELÓSSAL IS KOMOLY SZERZŐDÉST KÖTNI! FIÚK,ITT A MUNKA. AMIKOR ELVÉGZITEK,ENNYI A FIZETSÉG,HA NEM VÉGZITEK EL,ENNYIT FIZETTEK NEKEM. A SITTET PEDIG,TUDOMÁSOM SZERINT AZ FKF ELSZÁLLÍTJA SZERZŐDÉS ALAPJÁN. A VIDÉKI HELYZETET,VALÓBAN NEM ISMEREM. VÉLHETŐEN AZÉRT,AKI ÁLTALÁBAN AKI A LOMTALANÍTÁST VÉGZI,AZ ELSZÁLLÍTJA A SITTET. PONT.KÖSZ.

Válasz erre

NÉPSZERŰ
FRISS