2018. június 23. szombat Zoltán

Pénzcentrum fórum

Krízisfalvak Magyarországon: munka nélkül itt csak vegetál a lakosság (3)

Tulajdonos: jucu, létrehozva: 2017. július 12., szerda 13:47

Kapcsolódó cikk itt...

pmksz, 2017. július 18., kedd 13:50

jucu, 2017. július 12., szerda 13:47

"Szeretném a 2010 előtti felmérések eredményeit is megismerni." Na arra várhat ! Ha mégis kapna ilyet, legyen szíves azonnal szólni nekem is, mert ebben az esetben fizetek Önnek és a cikkírónak is egy vacsorát! Bár nyugodt vagyok, igaz nem tisztességes, mert azt mondja a fáma" Úriember biztosra nem fogad". és én biztosra fogadtam.

Válasz erre | Előzmény

miserables, 2017. július 17., hétfő 8:34

Na itt üt vissza hogy adnak családi pótlékot munkavégzés nélküli kiskorúaknak !Meg annak hogy aki ott él lusta volt TANULNI szakmát nyelvet helyett szült 13 évesen és a kis család ezt klonozza 30 éve már a harmadik generáció készül szaporodni.Érdekes a SZOCIALIZMUSBAN szigorúan munkavégzéshez kötötték a családi pótlékot, aki nem dolgozott nem kapott !Unokahúgom 55 évesen ment Miskolcról New Yorkba ,fiam 20 évesen Angliába én meg 53 évesen Hollandiába onnét .Egy fillért nem kéne adni nekik ellenben ADÓBEVALLÁST adjon be mert fényevésből élnek ezek szerint ha nincs jövedelmük !Mi a faxot csinálnak a Parlamentben a képviselő urak és hölgyek hogy nem jut eszükbe ilyen tőrvényt hozni ? Kis Grofó meg a gazdag celebek ekkora kvalitással csont gazdag apukájával is megérdemelne egy kiadós NAV vizsgálatot ,mennyi millió hektár bodzán szedték meg magukat ?

Válasz erre | Előzmény

jucu, 2017. július 12., szerda 13:47

Érdekes cikk. Nos, most ugyanezen járásokban n yilván készült 2010 előtt is hasonló felmérés, ugye? És akkor a cikk sugallja, hogy nyilván a gonosz mostani kormány hibája , hogy az említett járásokban nincsen munkahely.....Érdekelne milyen iskolai végzettségük, szakmájuk van az ott lakóknak? milyen a közlekedési feltételek? amiket nyilván a fideszkormány tett elviselhetetlenné...........
Szeretném a 2010 előtti felmérések eredményeit is megismerni.
Szép napot!

Válasz erre

NÉPSZERŰ
FRISS