2018. április 21. szombat Konrád

Pénzcentrum fórum

Kiderült, hogyan bukott le Karcagi Marcsika valójában (4)

Tulajdonos: BATTYA64, létrehozva: 2017. március 20., hétfő 19:21

Kapcsolódó cikk itt...

veressg, 2017. március 25., szombat 7:12

Eszméletlen, hogy egy ilyen komoly portálnak hitt oldalon is micsoda baromságokat lehet olvasni: Ugye nem képzeli senki, hogy Belizén egy-két év alatt többmillió dollárt lehet lakhatásra elkölteni? Hogy ez a nő nem látott tovább az orránál, nyugodtan kiadott ennyi pénzt és amikor az utolsó dollár elfogyott, csak akkor vette észre, hogy holnapra nincs egy cent se? Többmillió dollárból még Svájcban is, ahol nem olcsó az élet, évtizedekig el lehet éldegélni! Felháborító, hogy ilyen képtelenségeket akarnak letólni az emberek torkán!

Válasz erre | Előzmény

pmksz, 2017. március 21., kedd 20:14

Mármint olyan, aki befizet ezeknek x millió forintot.

Válasz erre | Előzmény

pmksz, 2017. március 21., kedd 20:14

Mit idegeskedsz? Teljesen igazad van, csak az a probléma, hogy ma kis hazánkban ennyi és ilyen magas szinten hülye ember él.

Válasz erre | Előzmény

BATTYA64, 2017. március 20., hétfő 19:21

ESZMÉLETLEN! YBL BANK,BAUMAG UTÁN ,AKI NEM NÉZI MEG,HOGY HOVÁ TESZI A PÉNZÉT, FELBÚJTÓKÉNT KELLENE ELÍTÉLNI!!!NEM NÉZEM MEG,HOGY EGY AZ OBA ÁLTAL NEM BIZTOSÍTOTT TERMÉKBE TESZEM A PÉNZEMET,ÉS NEM KÉRDEZEM MEG,HOGY MIT TETSZIK CSINÁLNI,HOGY EZT A HOZAMOT KI TETSZIK TUDNI FIZETNI??LEHET,DE AKKOR GOND ESETÉN EGY PISSZENÉS SE LEGYEN!!!PONT.KÖSZ.

Válasz erre

NÉPSZERŰ
FRISS