2021. január 27. szerda Angelika

Pénzcentrum fórum

Kiderült: innen tudta előre a lottószámokat a Pénzcentrum (3)

Tulajdonos: ujvarijudi, létrehozva: 2015. június 3., szerda 6:35

Kapcsolódó cikk itt...

magore, 2015. június 3., szerda 17:08

Ilyen nagy nyeremény után közvetlenül egy-két hétben mindig kisorsolnak egy kisebb összegű ötös találatot a jónép megnyugtatására. Csak ebben az egy-két héten szabad lottózni, egyébként sohasem ajánlatos.
Arról van szó a szerencsejáték káros rendszerében, hogy a lecsúszott réteg felelőtlen reményhajhászása növeli csak igazán a társadalmi egyenlőtlenséget a "játékon" keresztül.
Felőlem akár be is tilthatnák a lottót! Káros, minden szempontból.

Válasz erre | Előzmény

mufflinca, 2015. június 3., szerda 7:47

Igen, az előttem szóló jól látja. Régen, akár minden héten volt több telitalálat is. Aztán azon a ponton, amikor a tippek műholdas rendszeren keresztül kerültek fel a rendszerbe, nos akkortól nincs telitalálat hónapokig, illetve, ha van, akkor csak egy. Az egyértelmű, hogy a központi rendszer azonnal látja az összes tippet és abból pillanatok alatt kiszámolhatja azt a számsort, ami nem nyerő. Ennek manipulált kihúzása persze lehetetlen :). Khmm.

Válasz erre | Előzmény

ujvarijudi, 2015. június 3., szerda 6:35

Én mindent elhiszek. De az elmúlt- minimum 5 évben, de inkább több- mindig csak 1 ötös lottó nyertes van. Soha nincs több. Régen 2-3 is volt egyszerre. Egyébként pedig a mai technikai világban nem nehéz a gépeket valamire beprogramozni. A gép mindent teljesít. Fentieken túl pedig az is nagyon furcsa, hogy egy-egy ilyen giga nyeremény után mindig következik valami nagyösszegű osztogatás. Nyugdíjat emelnek, pályázat kerül kifizetésre, stb,stb. De lehet, hogy mindez csak paranoia. Vagy véletlen. Bár én már elég öreg vagyok ahhoz, hogy a csodákban vagy a véletlenekben higgyek. Az biztos, ha egyszer nekem lenne ötösöm a lottón,nem lennének tovább kétségeim. :-)))Nekem elég lenne a mostani 85 millió is.:-))

Válasz erre

NÉPSZERŰ
FRISS