2020. június 7. vasárnap Róbert

Pénzcentrum fórum

Kiderült: ennyi nyugdíjat kap 2020-ban Vágó István (4)

Tulajdonos: gegrus, létrehozva: 2020. április 4., szombat 22:53

Kapcsolódó cikk itt...

symple, 2020. április 5., vasárnap 13:45

Nem a Pistád vagyok, de tudom, hogy a nyugdíjam kosár-értéke jóval magasabbb volt a jelenleginél. Hogy értsd, többet tudtam vásárolni a 2012-es nyugdíjamból, (nekem ez van meg, sajnos előbb nem vezettem ) mint az azóta tákolgatott, a mai napon érvényes havi illetményből. Nem tisztem Vágó védelme, se támadása, amit tudok róla, arról nyilatkozataiból értesültem. Azt viszont nagyon jól tudom, hogy nem voltak az MTV-nél olyan nagyon kiemelkedő jövedelmek. Akkor még nem volt szokás a sztárfizetés. Előbb vége lett a tévés pályafutásának, mint a jövedelmek felfutása. A külön jövedelmei pedig, amik a külföldi nyereményeiből származtak, nem Magyarországon adózott és illetékelt. A magyar fizetéséből levonták a törvényest, mikor már vállalkozóvá kellett lennie, befizette a törvényest. Te meg kocsmát nyitottál, vagy mi.

Válasz erre | Előzmény

symple, 2020. április 5., vasárnap 13:32

Egy szóval se mondta, hogy nincs tartaléka. (Amúgy se tudja, hogy van, vagy nincs, nem ő a házi pénzügyes). A nyugdíját számolta át euróra. Így jött ki. Nemkülönben az enyém is, meg az összes ismerősömé, akivel erről beszéltem. Nem is újkeletű, nem a kov. hozta magával.

Válasz erre | Előzmény

obsitos, 2020. április 5., vasárnap 8:33

Hazudik, 2011-ben a 2/3-a volt kb. a jelenleginek a nyugdíja, tudom, mert egyformát kapunk.
Tehát nem érhetett többet, mint most , sem euróban, sem patkószegben !!!!!
Ja, én katona voltam egész életemben, + jövedelmek nélkül.
Ha azokat is bevallotta volna, 3x-os nyugdíja lenne, csak akkor %-okat vontak volna le, UGYE, Pistám ??????

Válasz erre | Előzmény

gegrus, 2020. április 4., szombat 22:53

Mindazonáltal, hogy semmi közöm hozzá, de azért egy Vágó István ne kezdjen már panaszkodni.Aki évtizedeken át volt látható a tévében folyamatosan; sikeres, nézett, reklámokkal teletűzdelt műsorokban, az azért egészen biztosan nem aprópénzt keresett (talált) havonta.Abból azért illet volna valami tartalékot gyűjtenie.Ha meg ez mégsem sikerült időközben, vagy felélte az egészet, akkor arról sem a nyugdíjrendszer tehet.Mindezt persze nem gondolnám, a Vágót egy intelligens embernek képzelem.Szóval csak kicsit nyafoghatnékja volt aznap, valszeg.
:-)

Válasz erre

NÉPSZERŰ
FRISS