2019. február 18. hétfő Bernadett

Pénzcentrum fórum

Kész, vége! Ennyi magyar melós bukhatja jövőre a cafeteriát (6)

Tulajdonos: jeles, létrehozva: 2018. június 21., csütörtök 9:23

Kapcsolódó cikk itt...

BATTYA64, 2018. június 22., péntek 22:27

TSÓKOLOM,NEM TUDOM PONTOSAN. AZT IGEN,HOGY EGY PROFITORIENTÁLT CÉG,MÉG ANNYI MUNKATÁRSAT SEM ALKALMAZ,AMENNYI SZÜKSÉGES LENNE! TEHÁT KECSKEMÉTEN EGY MUNKÁS,AZ ADOTT AUTÓN RÖGZÍTI A KEREKET. UGYANAZ A MÁRA,NÉMETORSZÁGI GYÁRÁBAN EGY MUNKÁS UGYANAZ VÉGZI. ITT 8 EURÓ,OTT 24. IGAZ,A TÍPUS IS MÁS.AZ ÉLŐSKÖDÖK. MOST AKKOR TÉNYLEG SOKAN VANNAK A KÖZIGAZGATÁSBAN VAGY SEM?VISSZATÉRVE, A NÉMET BEFIZETÉSE DUPLÁJÁT FIZETI BE A MAGYAR AZ EGÉSZSÉG KASSZÁBA,MÉGIS FELE AKKORA ÖSSZEG ÉRKEZIK MEG. A TERMÉKEK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK ÁRA PEDIG,AZONOS.ERRE - IS - CÉLOZTAM. PONT.KÖSZ.

Válasz erre | Előzmény

alibenkuka, 2018. június 22., péntek 10:42

Én a kitermelés alatt a magyar gazdaság termelékenységi mutatójára céloztam, ami más nemzetekkel összehasonlítva nagyon rossz, köszönhetően a már említett, a társadalmunk nyakán élősködő és egyre csak szaporodó rétegnek.
Gondold csak el, egy magyar melósnak, aki gyakorlatilag megszakad a munkában hány ilyen szaralakot kell eltartania Magyarországon, és mennyit például Németországban? No, ez a nem mindegy!

Válasz erre | Előzmény

BATTYA64, 2018. június 22., péntek 7:27

TSÓKOLOM,AHOGY EDDIG IS,A MAGYAR MUNKAVÁLLALÓ. A MAGYAR MINIMÁL-ÓRABÉR 8 EURÓ,A NÉMET 24. SZUPERBRUTTÓBAN. TEHÁT,HA 50 SZÁZALÉK LENNE AZ EMELÉS,MÉG AKKOR IS,CSAK A NÉMET FELÉNÉL TARTANÁNK.EDDIG IS,BŐVEN KI VOLT TERMELVE,CSAK A TULAJDONOSOK,MÉG JOBBAN HARÁCSOLÓK,MINT NÉMETORSZÁGBAN. ANNYI MEGTAKARÍTÁSA VAN,HOGY MÉG A KÖVETKEZŐ GENERÁCIÓ IS HERDÁLHAT. MÉGIS MÉG,MÉG,MÉG,ENNYI NEM ELÉG.ÉS EZ A JÓ RENDSZER. PONT.KÖSZ.

Válasz erre | Előzmény

alibenkuka, 2018. június 21., csütörtök 15:28

És szerinted ki fogja kitermelni a TISZTESSÉGES BÉR fedezetét? A külföldön dolgozó 600 ezer magyar, vagy az idehaza lébecoló megszámlálhatatlan ingyenélő, élősködő?!

Válasz erre | Előzmény

kocsmaros60, 2018. június 21., csütörtök 9:36

TISZTESSÉGES BÉRT ADJANAK NE j u t t a t á s o k a t !!!!!!!!!!!!!!

Válasz erre | Előzmény

jeles, 2018. június 21., csütörtök 9:23

Töröljék már el ezt az össze-visszaságot teljesen, az Erzsébet utalvánnyal együtt, minek nyomtatgatni azt is feleslegesen, elképesztő pazarlás, ami itt folyik, mindenkinek legyen csak fizetése és arra költse, amire akarja...

Válasz erre

NÉPSZERŰ
FRISS